Închide meniul

Diana Belbiță revine în UFC în februarie! ”Prințesa Războinică” luptă în Las Vegas cu o braziliancă

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 16 ianuarie 2022, 11:16

Diana Belbiță revine în UFC în februarie! ”Prințesa Războinică” luptă în Las Vegas cu o braziliancă

Aceasta va lupta în gala UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Fiziev, ce va avea loc pe 20 februarie.

Profimedia

Diana Belbiță revine în UFC la jumătate de an de la prima sa victorie în această promoție. Aceasta s-a impus în iulie în fața americancei Hannah Goldy, într-un meci decisiv pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venită după 2 înfrângeri, Diana avea nevoie neapărat de o victorie, ceea ce s-a și întâmplat. A fost prima victorie a unei românce în UFC. La jumătate de an de la acel meci, Diana are o nouă luptă programată.

Diana Belbiță revine în UFC! Va lupta cu o braziliancă

De data aceasta, românca poreclită ”Prințesa Războinică” va lupta cu o braziliancă. Gloria de Paula este și ea într-o postură de totul sau nimic. Luptătoarea de la celebrul club Chute Boxe din Brazilia are 2 înfrângeri în tot atâtea meciuri în UFC, și este obligată să câștige dacă vrea să aibă un viitor în această promoție.

Meciul face parte din gala UFC Fight Night în care main event este meciul dintre fostul campion UFC la categoria ușoară, Rafael dos Anjos, și Rafael Fiziev. De asemenea, moldoveanul neînvins la categoria grea, Alexander Romanov, caută a patra victorie în UFC în fața veteranului Ilir Latifi.

S-a stabilit în Canada!

Diana Belbiță trăiește de aproape 3 ani în Canada, acolo unde se și antrenează pentru gale. ”Prințesa Războinică” declara în 2020 că vrea să se stabiliească definitiv în Canada: ”Românii m-au criticat după ce am avut o înfrângere acolo. Mi-au zis că nu e de nivelul meu. Am zis că nu mai vreau să aud de această țară. Bine, o să reprezint România, dar mă voi lupta și sub steagul canadian. Locuiesc deja acolo și plănuiesc să mă stabilesc”, a spus Belbița, citată de Fanatik.

Reclamă

Belbiță nu e primul sportiv român ce se stabilește în Canada. Lucian Bute a făcut carieră în boxul profesionist antrenându-se în Canada, la InterBox. Acesta s-a și stabilit în Canada după retragere. De asemenea, Leonard Doroftei și Adrian Diaconu, alți doi foști campioni mondiali la profesioniști, sunt stabiliți în Canada.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și