Închide meniul

Diana Belbiță, victorie în UFC! ”Prințesa Războinică” s-a impus la decizie în gala din Las Vegas

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 25 iulie 2021, 2:27

Diana Belbiță, victorie în UFC! ”Prințesa Războinică” s-a impus la decizie în gala din Las Vegas

Diana Belbiță a luptat pe insula UFC / Intagram

Facebook Diana Belbiță

Diana Belbiță, victorie în UFC! Luptătoarea din România a reușit prima victorie a ei în UFC, și prima victorie a unei sportive din România în această promoție. Diana avusese alte 2 meciuri pierdute în UFC, iar în urmă cu 5 ani Cristina Stanciu a avut și ea 2 meciuri, ambele pierdute, în cea mai tare promoție de MMA din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belbiță a obținut astfel o victorie istorică pentru MMA-ul românesc. La scurt timp după ce Nicolae Negumereanu a obținut și el prima victorie a unui român în UFC, iată că reușim să câștigăm un meci și la feminin.

Diana Belbiță, victorie în UFC! Decizie unanimă în Las Vegas

”Prințesa Războinică” din România a reușit să o bată pe ”Prințesa Spartană” a americanilor. Hannah Goldy nu a avut nicio șansă în fața româncei. Aceasta s-a impus la decizie unanimă, toti cei 3 arbitri dându-i scorul de 30-27 Dianei. Luptătoarea ce reprezintă România dar și Canada, acolo unde se antrenează, a ajuns astfel la 14 victorii în carieră.

Imediat după meci, Diana a postat pe paginile sale de social media. Acesta s-a fotografiat alături de staff-ul său, condus de Alin Hălmăgean, un român stabilit în Canada. ”Am reușit!” este mesajul postat de Diana lângă fotografia de la vestiar, de după meci.

”Am pierdut 2 meciuri la rând, voiam neapărat să îl câștig pe acesta. Am muncit foarte mult pentru această victorie și sunt fericită. Bărbații cred că fetele skinny nu sunt puternice, dar să știți că suntem. Știam despre Hannah că este puternică și că îmi va fi greu să o fac KO. Am muncit 1 an pentru acest meci. Înainte de fiecare antrenament m-am gândit că este ultima mea șansă, că orice ar fi trebuie să câștig”, a declarat Diana la interviu, după meci.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și