Închide meniul

Dieta secretă a lui Sandu Lungu. Ce bea la fiecare masă când se pregătește pentru meciurile de MMA

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 2 octombrie 2022, 15:01

Dieta secretă a lui Sandu Lungu. Ce bea la fiecare masă când se pregătește pentru meciurile de MMA

Sandu Lungu a făcut o dezvăluire spumoasă

Sandu Lungu, înaintea unei lupte

Dieta secretă a lui Sandu Lungu… nu mai este secretă. Marele luptător, la propriu și la figurat, a dezvăluit pentru AS.ro ce mănâncă pentru a fi apt de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta are o dietă bazată pe carne și legume. Totul este preparat de o nutriționistă, care îi și gătește. ”Am o fostă sportivă ce a participat la culturism și taekwondo, e nutriționistă, ea îmi gătește. Îi plătesc săptămânal 5 zile câte 2 mese pe zi, prânz și cină. A treia masă mănânc ovăz cu proteine, ouă.

Îmi face mult paste integrale, vită, curcan, pui, cartofi fierți sau la cuptor, orez mult și pește, somon. Anul ăsta am ținut 6 luni dietă. E greu uneori, dar când nu mai rezist iau o pauză.”, a spus Lungu.

Dieta secretă a lui Sandu Lungu pentru meciurile de MMA

Lungu a vorbit și despre ”greutățile” dietei. ”Când îmi e greață iau cu Cola zero, care nu are zahăr, alunecă mai bine. Sau mai pun ulei de măsline pe mâncare.”, a spus luptătorul din Oradea.

Acesta recunoaște că nu mănâncă niciodată pâine sau dulciuri: ”Pâine deloc, dulciuri deloc, rar mănânc câte o budincă cu proteine, cu zero zahăr, sau apă cu gust de ștevie, să fie puțin dulce. Când simt nevoia de dulce îmi fac un shake de proteină, așa s-au dus kilogramele în plus, a rămas calitate.”, a spus cel poreclit Muntele Bihorului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și