Închide meniul

”Este timpul pentru o nouă generație în MMA-ul românesc!” Ion Pascu, mesaj pentru tinerii luptători

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 5 ianuarie 2022, 12:26

”Este timpul pentru o nouă generație în MMA-ul românesc!” Ion Pascu, mesaj pentru tinerii luptători

Este timpul pentru o nouă generație în MMA, consideră Ion Pascu, cel mai cunoscut luptător român din acest sport.

HEROES Fight League

Este timpul pentru o nouă generație? Ion Pascu a vorbit despre succesul primelor două gale iFight HEROES și despre planurile de viitor. Acesta face 40 de ani în 2022, dar nu are de gând să renunțe la sportul care l-a făcut celebru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pascu este cel mai cunoscut luptător român de MMA. Acesta a luptat în promoții puternice ca Bellator, Bamma, ACB, Cage Warriors sau Abu Dhabi Warriors, pe mai multe continente, Europa, America sau Asia.

De mai mulți ani, Pascu este coleg cu celebrul Conor McGregor la sala SBG din Irlanda. De altfel, la ultima gală HEROES, unul dintre prietenii lui Conor, Lee Hammond, și-a făcut debutul la profesioniști chiar în gala din România.

”Este timpul pentru o nouă generație, românii au potențial!”

Ion Pascu a vorbit despre succesul primelor două ediții iFight HEROES, dar și despre planurile de viitor: ”Am reușit să ridicăm o promoție puternică în 2021. Cele două ediții iFight HEROES au fost un real succes, gala devenind rapid lider de audiență pe segmentul galelor de MMA, și una dintre promoțiile de top în sporturile de contact”, a spus Ion Pascu pentru AS.ro.

Acesta a obținut două victorii în 2021, ambele înainte de limită, și a ajuns la 21 de victorii și 10 înfrângeri la profesioniști.

Reclamă

”Anul acesta fac 40 de ani, dar încă evoluez la cel mai înalt nivel. Mă bucur că prin această promoție am reușit să descoperim și să creștem câțiva sportivi foarte talentați, cu un potențial mare la profesioniști. Pîrvulescu, Gogu, Sava, Dragomir, sunt câteva nume care îmi vin repede în minte când mă gândesc la sportivi care au debutat la noi în gală și au impresionat anul acesta. Apoi mai sunt sportivi cu rezultate la amatori care vor urca cu siguranță în top, ca Robert Constantin sau Radu Zarioiu.

Avem potențial să facem performanță la nivel înalt în acest sport, trebuie ca sportivii să se antreneze în mod profesionist și să ducă o viață de sportiv tot anul, nu doar câteva săptămâni înainte de meci. Eu, la aproape 40 de ani, nu am avut pauză decât 2 săptămâni, după meci, altfel fac cel puțin un antrenament pe zi”, a spus Pascu pentru AS.ro.

Galele iFight HEROES 1 și 2 de pe Antena1, lideri de audiență în 2021

Cele două ediții ale galelor iFight HEROES, ce au avut loc pe 12 mai și 19 noiembrie 2021, au fost lideri de audiență pe anul trecut în ceea ce privește galele de MMA, și în primele 2 promoții ca audiență dintre toate galele de contact.

Reclamă 4 / 0/3

Evenimentele au fost transmise de Antena1 și AntenaPlay.ro. Platforma on-line pregătește de asemenea surprize fanilor sporturilor de contact în 2022, atât celor din țară cât și din străinătate.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și