Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Andrei Stoica vrea revanșa cu Roman Kryklia: ”Mi-a dat un cap în gură!” Mister KO, învins în condiții speciale: ”Nu am avut voie să ies din cameră”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 februarie 2021, 12:00

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Andrei Stoica vrea revanșa cu Roman Kryklia: ”Mi-a dat un cap în gură!” Mister KO, învins în condiții speciale: ”Nu am avut voie să ies din cameră”

AS.ro

Andrei Stoica a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Stoica avea programat un meci în România, pe patru decembrie, și a fost anunțat cu câteva zile înainte că pe 18 va lupta pentru titlu mondial, meci pe care nu putea să-l refuze. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu m-am luptat pe patru în România, iar pe 18 am avut meci în Singapore. Nu știam cum să intru să nu mă accidenteze. Mi-a zis antrenorul să-l iau mai ușor, să intru ușor în meci. În repriza a doua am fost numărat. Am înnebunit, nu-mi venea să cred. 

În mintea mea era să-mi fac meciul ușor, să nu mă accidentez. L-am numărat repriza a treia și am câștigat meciul. De luni până joi, am făcut toate analizele și aveam două antrenamente pe zi, m-am verificat și-n… Au fost patru zile de foc”, a dezvăluit Andrei Stoica la AS.ro LIVE.

Andrei Stoica, condiții speciale de pregătire în Singapore

Pe lângă faptul că nu s-a putut pregăti cum trebuie în România, Stoica nu s-a antrenat cum trebuie nici în Singapore. Luptătorul român a fost nevoit să stea închis în cameră până la meci și a ieșit doar la sala de antrenament, din hotel, timp de 45 de minute pe zi.

Reclamă

Andrei Stoica susține că nu a putut dormi timp de șase nopți, iar în ziua meciului îi era somn.

Am zis că de abia aștept să ajung în Singapore să mă relaxez, să mă plimb, să-mi fac antrenamentul. Numai că acolo, ce să vezi, nu am avut voie să ies din cameră. Toată perioada pe care am stat-o în Singapore nu am avut voie să ies din cameră. 

Am plecat în mașini separate, eu și antrenorul. Am dormit în prima zi. Totul se făcea pe internet. Sala o rezervai pe net, piscina la fel, nu luai contact. Șase nopți nu am putut să dorm. A fost și fusul orar și faptul că nu ai putut să deschizi un geam. 

Reclamă 4 / 0/3

Te termină psihic faptul că trebuie să stai între patru pereți. Am stat la etajul 24. Am încercat toate metodele posibile, dușuri, ceaiuri, tot. În ziua meciului îmi era somn. Nici după meci nu am putut dormi”, a mai povestit Andrei Stoica la AS.ro LIVE.

Andrei Stoica vrea revanșa cu Roman Kryklia: ”E de bătut!”

Stoica a povestit cum a fost meciul și susține că Kryklia luptă murdar. Mister KO a primit un cap în gură, lucru interzis, dar nu a dorit să reclame, și a anunțat că vrea revanșa.

Foarte greu meciul, nu am avut pregătirea necesară pentru meci. Un astfel de meci se pregătește timp de trei luni de zile. Acum, luptă-te, Andrei, în două săptămâni cu ăla de doi metri. Și ne dormit și ne antrenat. 

E de bătut. Cu antrenament și odihnit, e de bătut. Loviturile lui sunt un pic telefonate. Pentru mine a fost o experineță, în condițiile date. E dificil că este destul de înalt, se luptă și un pic murdar. Mi-a dat un cap în gură.

Cu siguranță vreau să mă lupt cu el. Nici el nu s-a simțit destul de bine. Meciul a fost pe repede înainte. El a stat șase săptămâni cu lotul olimpic al Ucrainei. Știa ce pregătire am avut eu. Vreau să-mi iau revanșa”, a mai spus Stoica la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Andrei Stoica la AS.ro LIVE

Stoica a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE și a povestit istoria meciului cu Roman Kryklia.

Reclamă

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și