Închide meniul

Familia unui milionar celebru, decimată de COVID! 20 de rude sunt infectate, tatăl său e în comă

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 19 mai 2020, 16:18

Familia unui milionar celebru, decimată de COVID! 20 de rude sunt infectate, tatăl său e în comă

Hepta

Khabib și Putin

Familia lui Khabib Nurmagomedov este devastată de COVID. Peste 20 de rude au ajuns la spital, fiind infectate cu virusul care a pus stăpânire pe toată planeta. Dintre toți, tatăl luptătorului este în starea cea mai gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost dus la Moscova și pus în comă indusă, după ce a avut probleme mari la inimă. ”Starea lui este foarte gravă. Ne rugăm în fiecare zi la Allah pentru a ni-l lăsa pe tata pe Pământ aici cu noi. Anul trecut a avut o operație la inimă, iar acum virusul îi afectează inima”, a spus luptătorul. Tatăl lui Khabib, Abdulmanap, este antrenorul său de când era mic. 

În vârstă de 57 de ani, acesta l-a transformat pe fiul său în unul dintre cei mai cunoscuți și mai buni luptători din lume, acesta fiind campionul UFC la categoria ușoară, fiind considerat la monentul actual luptătorul musulman cel mai popular din lume!

Khabib are peste 20 de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare și o avere de zeci de milioane de dolari, obținută din bursele uriașe pe care le-a încasat, în special din meciul cu Conor McGregor. De altfel, confruntarea cu luptătorul irlandez este cea care l-a făcut celebru pe Khabib la nivel mondial.

Acesta a ajuns să îl cunoască chiar pe Vladimir Putin (foto sus, cel cu cămașă albă este tatăl său), după victoria din meciul cu McGregor.

Reclamă

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și