Închide meniul
VIDEO

A fost show total în AntenaPLAY. Lupte memorabile la Gala de box Neuilly-en-Thelle 2024, PFL Europe 2 şi Hexagone MMA

Publicat: 8 iunie 2024, 21:00 / Actualizat: 9 iunie 2024, 0:02

Reclamă
A fost show total în AntenaPLAY. Lupte memorabile la Gala de box Neuilly-en-Thelle 2024, PFL Europe 2 şi Hexagone MMA

PFL Europe e ACUM în AntenaPLAY

Captură AntenaPLAY

Gala de box Neuilly-en-Thelle 2024 a fost live în AntenaPLAY. De asemenea, galele PFL Europe 2 şi Hexagone MMA au fost live.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julien Lopez a făcut show total la PSF Europe 2. L-a învins pe Wooding şi a fpcut show cu fanii.

A fost show total în AntenaPLAY. Lupte memorabile la Gala de box Neuilly-en-Thelle 2024, PFL Europe 2 şi Hexagone MMA

Update 23:00: Julien Lopez a făcut spectacol la PFL Europe 2. L-a învins în prima repriză pe Wooding.

Update 21:10: A început Gala de box Neuilly-en-Thelle 2024.

Nu este singura surpriză pentru iubitorii sporturilor de contact. Tot sâmbătă, de la 19:00, live în AntenaPLAY va fi o nouă gală PFL Europe 2, care se va desfăşura la Newcastle.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, de la 21:30, live în AntenaPLAY va fi şi Hexagone MMA. Nu rataţi maratonul sporturilor de contact sâmbătă, LIVE în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și