Închide meniul

Gala iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani” cu Pascu și Sandu Lungu, pe 16 decembrie la Antena 1 și Antenaplay.ro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2022, 10:41

Gala iFight HEROES ”Bătaie-n Balcani” cu Pascu și Sandu Lungu, pe 16 decembrie la Antena 1 și Antenaplay.ro

Heroes Fight League

Evenimentul conține 11 meciuri de MMA profesionist și e transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Gala iFight Heroes ”Bătaie-n Balcani” are loc pe 16 decembrie la Sala Polivalentă din București. Evenimentul conține 11 meciuri de MMA profesionist și e transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele mai importante meciuri vor lupta Ion Pascu și Sandu Lungu. Pascu se bate cu un brazilian celebru. Mauricio Reis are un palmares impresionant, luptând de-a lungul carierei cu nume importante și în promoții foarte puternice. Printre adversari se numără și fostul campion din UFC, Rafael dos Anjos.

Mauricio a luptat în promoții ca ACB, Pancrase, Brave sau Oktagon, fiind campionul promoției Venator în 2018. Pe lângă palmaresul din artele marțiale mixte, luptătorul brazilian are rezultate de excepție și în Jiu Jitsu brazilian, având propria sa academie.

Și Sandu Lungu are un meci extrem de dificil. Acesta dă piept cu Gyula Szuhanyi din Ungaria. Acesta are 1,86m și 120kg și peste 50 de meciuri la profesioniști pe diferite regulamente de luptă, fiind printre altele de 3 ori campion al Ungariei. În schimb, “Muntele Bihorului” are 10 victorii la rând la profesioniști, atât pe reguli de arte marțiale mixte cât și în kickboxing.

Gala iFight Heroes ”Bătaie-n Balcani” pe 16 decembrie, la Antena 1 și Antenaplay.ro

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro. Gala începe la ora 18:30 în direct și în exclusivitate pe Antenaplay.ro. Cele mai tari meciuri ale serii vor fi pe Antena 1.

Reclamă

Galele iFight Heroes au stabilit mai multe recorduri de audiență anul acesta. Cele 3 ediții din 2022 sunt lideri detașați de audiență TV pe segmentul galelor de contact din România, incluzând evenimentele de kickbox și box. De asemenea, ultima ediție, din septembrie, de la Mioveni, a consemnat un record all time de audiență TV la o gală de MMA din România, conform paginilor de social media Heroes Fight League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și