Închide meniul

Gala ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani” a fost în direct pe AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri sunt pe Antena 1, sâmbătă, după super show-ul Te Cunosc De Undeva

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2022, 21:25 / Actualizat: 16 decembrie 2022, 22:29

Gala ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani” a fost în direct pe AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri vor fi pe Antena 1, sâmbătă, după super show-ul Te Cunosc De Undeva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost show total la cea mai tare gală de MMA din România. Sâmbătă, pe Antena 1, puteţi vedea cele mai tari lupte din gală. Sandu Lungu şi „Bombardierul” Pascu au făcut show total.

Gala ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani” a fost în direct pe AntenaPLAY

La gala de la Sala Polivalentă din București, au mai fost prezenţi prezenți luptători cunoscuți, precum Cristian Iorga, Florin Pîrtea sau Laurențiu Călugăru.

Intră aici pentru a vedea gala „iFight Heroes Bătaie-n Balcani”, doar pe AntenaPLAY

Gala ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani” e azi, de la 18:30, în direct pe AntenaPLAY. Lista luptelor

Reclamă

Nicolae Negumereanu, special guest la gala iFight Heroes Bătaie-n Balcani

Nicolae Negumereanu este invitat special la gala “iFight Heroes Bătaie în Balcani”, ce va avea loc vineri, 16 decembrie, de la 18:30, în direct și în exclusivitate pe AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri ale serii vor fi pe Antena 1, sâmbătă, după super show-ul Te Cunosc De Undeva.

Nicolae Negumereanu a dezvăluit câţi bani a câştigat din primul contract cu UFC. Luptătorul român susţine însă că din cei 30.000 de euro, a rămas cu jumătate din sumă, fiind nevoit să plătească impozit, bilete de avion sau manager.

“Când am primit primul telefon şi mi-au spus să semnez cu ei am zis “băi, nu e real”. Lucrez cu un manager de aici, Sebastian Vieru. El a vorbit cu alt manager care are sportivi în UFC. Acel impresar îl manageria pe Gokhan Saki, care trebuia să se bată în Londra, numai că se accidentase.

Reclamă 4 / 0/3

Ei căutau un luptător din Europa, să se bată în Londra. Era greu să aduci unul din America. Managerii între ei se cunoşteau şi m-au găsit pe mine, având un palmares bun, fiind carismatic şi făcând spectacol la lupte, am îndeplinit toate condiţiile şi am semnat cu ei. Am avut şi ajutor divin. E foarte greu să semnezi în UFC. Timpul a fost foarte scurt de pregătire, dar nu puteam refuza.

Niciodată nu m-am gândit la bani. Dacă alegi sportul ăsta şi îl faci pentru bani, nu poţi face performanţă. E atât de greu şi faci atâte de multe sacrificii. Dar banii sunt importanţi, mai ales la o anumită vârstă. Trebuie să investeşti în tine şi în familia ta.

La început, nu câştigi mulţi bani. Dacă începi să câştigi meciuri, contractul îţi creşte. De la contract la contract, sumele sunt mai mari. De la al doilea contract, poţi spune că poţi să trăieşti din acest sport. Primul contract a fost pe 30.000, dacă aş fi câştigat meciul.

Din cei 30.000 de euro, rămâi cu jumate, poate chiar mai puţin. Statul american îţi ia 30% din bursă. Trebuie să plăteşti biletele de avion, manageri. De la al doilea contract, banii sunt mai mulţi. Eu am câştigat 3 dintre primele 4 meciuri. Am semnat un contract destul de ok. Mai am un meci din contractul ăsta şi cu siguranţă voi prelungi contractul”, a spus Negumereanu, la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Gala ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani” e azi, de la 18:30, în direct pe AntenaPLAY
  • Cele mai tari meciuri sunt pe Antena 1, sâmbătă, după super show-ul Te Cunosc De Undeva

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și