Închide meniul
UPDATE

Gala King of Kings a fost pe AntenaPLAY! Spectacol total în Germania

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 4 decembrie 2022, 20:15

Gala King of Kings a fost pe AntenaPLAY! Spectacol total în Germania

KOK

Evenimentul conține șase meciuri de kickboxing și unul de box profesionist. Gala are loc în Germania, în orașul Krefeld

Gala King of Kings din Germania, unde s-au disputat meciuri de kickbox și box, a fost transmisă astăzi, LIVE pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul a fost alcătuit din șase meciuri de kickboxing și unul de box profesionist. Gala a avut loc în Germania, în orașul Krefeld, iar pe fight card au fots mai mulți sportivi de origine turcă, asiatică și africană.

Intră aici pentru a vedea gala KOK din Germania, pe AntenaPLAY!

Iată mai jos fight card-ul

1. Semifinala 1 piramidă 70kg
Enrico Russo ITA vs Hicham Quaqif GER
2. Semifinala 2 piramidă 70kg
Saad Shingali GER vs Khtan Khaod GER

3. Lukas Langhein GER vs Fatih Kara GER
4. Cafer Bal TUR vs Ugur Tasabat GER
5. Meci de box profesionist Karin Bouguera TUN vs Onur Sahin TUR
6. Cihan Colakoglu TUR vs Mohamed Jouar GER

Reclamă

7. Finala piramidei

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1! Românul a câștigat prin KO în Japonia

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în gala K-1 ce a avut loc în Japonia ieri dimineață. Sportivul de la Scorpions Iași l-a învins pe Mahmoud Sattari prin KO în repriza a doua. Iranianul era neînvins în 20 de lupte la profesioniști, dar Lătescu l-a pus la podea în a doua rundă.

Gala în care a luptat Lătescu este continuatoarea celebrului circuit K-1. Denumirea este aceeași, K-1, dar nivelul este unul total diferit față de meciurile legendare din anii 1995-2010. În trecut, nume mari din kickboxingul românesc au fost legate de K-1. Daniel Ghiță a luptat în finala K-1 din 2010 iar Cătălin Moroșanu a luptat în gala Final 16 în 2009.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și