Închide meniul

Gala UFC 249, primul eveniment major organizat în timpul pandemiei. Mesajul transmis de Donald Trump

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 11:24

Gala UFC 249, primul eveniment major organizat în timpul pandemiei. Mesajul transmis de Donald Trump

Twitter UFC

Justin Gaethje l-a învins pe Tony Ferguson

  • Gala UFC 249 a avut loc în Florida
  • Justin Gaethje a devenit campion interimar la categoria ușoară
  • Donald Trump a transmis un mesaj înregistrat în timpul galei

Gala de lupte s-a desfășurat fără spectatori și toate persoanele din interiorul arenei, în afară de luptători, au fost obligate să respecte măsurile de protecție și distanțare sociale. În total au avut loc 9 partide. În cea mai importantă, Justin Gaethje l-a învins în runda a cincea pe Tony Ferguson prin KO tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul a devenit astfel campion interimar la categoria ușoară. Inițial, Gaethje ar fi trebuit să-l înfrunte pe Khabib Nurmagomedov, pe 14 aprilie, însă rusul nu a putut participa la gală, din cauza pandemiei de coronavirus.  

Justin Gaetje: "Vreau să mă lupt cu Khabib"

Gaetje speră ca marea confruntare cu Nurmagomedov să aibă loc în cel mai scurt timp. 

Reclamă

"Lucrez de la 4 ani, zi de zi, adrenalina îmi curge prin vene. Sunt din ce în ce mai bun. Am un antrenor de clasă. Uneori pierdeam pentru că eram ca un copil. Khabib e cel mai bun din lume, nu vreau pe altcineva acum, vreau să mă lupt cu el", a spus Gaetje după victoria cu Ferguson. 

Mesajul lui Donald Trump: "Să aducem sportul înapoi"

Și președintele SUA, Donald Trump, a fost cu ochii pe evenimentul din Florida. În una dintre pauze, pe ESPN a rulat o înregistrare cu mesajul celui mai puternic om din lume pentru organizatorul galei, Dana White. 

Reclamă

"Vreau să îl felicit pe Dana White și pe toți cei din UFC. Este un eveniment de amploare. Cred că e foarte important. Hai să aducem sportul înapoi, să jucăm! Să păstrăm distanța socială, să facem tot ce avem de făcut. Avem nevoie de sport, vrem sportul nostru înapoi!", a spus Trump. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kateryna Zelenykh şi Alexandra Anghel au obţinut medalii de argint pentru România la Europenele de lupte de la Bucureşti!
Alte sporturi • 16 feb., 22:17
Kateryna Zelenykh şi Alexandra Anghel au obţinut medalii de argint pentru România la Europenele de lupte de la Bucureşti!
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
FEA Championship Equinox este sâmbătă de la 18:00, LIVE în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 23 sept., 17:59
Gala de kickboxing FEA Championship Equinox a fost LIVE în AntenaPLAY
Kriszta Incze a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Lupte
Alte sporturi • 21 apr., 22:01
Kriszta Incze a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Lupte! Performanță remarcabilă reușită de româncă
Andreea Ana a cucerit medalia de AUR
Alte sporturi • 20 apr., 20:11
Andreea Ana a cucerit medalia de AUR la Campionatele Europene de Lupte de la Zagreb!