Închide meniul
VIDEO

Gestul deplasat făcut de Juan Velasco, imediat după anunţarea deciziei că Flavius Biea e noul campion mondial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2023, 8:45

Reclamă
Gestul deplasat făcut de Juan Velasco, imediat după anunţarea deciziei că Flavius Biea e noul campion mondial

Gestul deplasata facut de Juan Velasco, după ce Biea a devenit campion mondial

Captură Antena 1

Gestul deplasat făcut de Juan Velasco, imediat după anunţarea deciziei că Flavius Biea e noul campion mondial. Flavius Biea a câştigat centura IBA în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Biea a luptat fantastic pe durata celor 12 runde şi a devenit al 5-lea campion mondial al României în boxul profesionist. Lupta cu Juan Velasco a fost una extrem de dură, dar românul a reuşit să se impună la final.

Gestul deplasat făcut de Juan Velasco, imediat după anunţarea deciziei că Flavius Biea e noul campion mondial

Imediat după ce arbitrul a anunţat că Flavius Biea este noul campion mondial, argentinianul Velasco a făcut un gest deplasat. Pugilistul din Argentina nu l-a felicitat şi salutat pe român şi a decis să plece din ring. Acesta a fost vizibil nemulţumit de decizia arbitrilor, care i-au acordat în unanimitate victoria lui Biea.

Video AICI cu momentul în care Juan Velasco a părăsit ringul

Imaginile bucuriei pentru Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial

Imediat după finalul luptei fantastice cu Velasco, Flavius Biea a oferit imagini copleşitoare alături de soţia sa, care a venit în ring, lângă noul campion mondial. Cei doi s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat şi au oferit imagini emoţionante.

Reclamă

Flavius Biea a avut un meci foarte greu în fața lui Juan Velasco, însă  luptătorul român a ieșit învingător. La finalul meciului, Biea a dat frâu liber emoțiilor și a sărit în brațele soției sale, pe care a sărutat-o.

Cum s-a pregătit Flavius Biea pentru meciul de titlu mondial

Antrenorul lui Flavius Biea, Andrei Cherecheş, a povestit cum s-a pregătit boxerul român pentru meciul de titlu mondial

Andrei Cherecheş a spus că Flavius Biea s-a antrenat intens pentru meciul de titlu mondial. Cherecheş e convins că Flavius Biea e pregătit şi că o să câştige meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Un antrenament depinde de perioada în care suntem. În perioada de volum durează poate o oră jumate antrenamentul de box sau fizic, plus încă o oră alergarea. Alergarea e de anduranţă. Se ajunge, ulterior, la un antrenament de 45 de minute. Acum, spre final, vin antrenamentele mai scurte şi intense, în care încercăm să facem mobilitatea, reflexele, să le ascuţim pentru meci.

(n.r.: câştigarea titlului IBA) Ar însemna o oportunitate să atace una dintre cele 4 centuri importante: IBF, WBA, WBC, WBO.

Foarte mulţi campioni au câştigat centura asta.

Noi ne aşteptăm să fie sala plină. E un eveniment organizat şi creat în totalitate la noi, aici”, a declarat Andrei Cherecheş în exclusivitate în emisiunea AS.ro LIVE.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și