Închide meniul
VIDEO

Gladiatorul Ristea a luptat în Glory. A pierdut la limită, decizie împărțită a arbitrilor. Gala a fost în AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 august 2023, 20:47 / Actualizat: 20 august 2023, 0:41

Gladiatorul Ristea a luptat în Glory. A pierdut la limită, decizie împărțită a arbitrilor. Gala a fost în AntenaPLAY

Glory

Gladiatorul Ristea a luptat în Glory. A pierdut la limită, decizie împărțită a arbitrilor

Gladiatorul Ristea a luptat în Glory. Românul a debutat la cel mai înalt nivel în kickboxing dar a avut parte de o seară dificilă. Glory 87 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o carieră de peste 50 de meciuri la profesioniști, Ristea a ajuns în Glory. Românul a luptat în gala din Rotterdam, Olanda, cu sârbul Nikola Filipovic. Din păcate, Ristea a debutat cu stângul în Glory. Lista înfrângerilor românești în această promoție este destul de lungă în ultima perioadă. Caliniuc, Benny, Gafencu și Orza au piedut și ei în Glory în ultimele luni.

Video cu lupta „Gladiatorului” Ristea la Glory 87

Gladiatorul Ristea a luptat în Glory! Arbitrii au dat o decizie împărțită

Ristea a început puternic meciul, cu multe lovituri de pumn la corp. Acesta i-a pus probleme mari lui Filipovic în prima rundă. De altfel, 4 dintre cei 5 arbitri i-au dat prima repriză lui Ristea.

În runda a doua, sârbul a fost cel care a avut momente mai bune. La final, 4 din cei 5 arbitri i-au dat runda a doua lui Filipovic. Și runda a treia a fost la fel de disputată. Cei doi sportivi, vizibil obosiți, s-au lovit până la gongul final. Din păcate, sârbul a avut câștig de cauză la decizie.

Reclamă

Următorul român care va lupta în Glory este Sorin Căliniuc. Acesta va da piept cu Stoyan Koprivlenski, chiar la bulgar acasă. Glory va organiza prima gală în Bulgaria, în Burgas, pe 7 octombrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și