Închide meniul

Îl mai țineți minte pe Bob Sapp, uriașul plin de mușchi din K-1? Cum arată la 50 de ani

Florian Ceafalău Publicat: 31 august 2023, 13:23

Reclamă
Îl mai țineți minte pe Bob Sapp, uriașul plin de mușchi din K-1? Cum arată la 50 de ani

Profimedia

Îl mai țineți minte pe Bob Sapp, uriașul plin de mușchi din K-1? Cum arată la 50 de ani

Îl mai țineți minte pe Bob Sapp, uriașul plin de mușchi din K-1? Americanul face 50 de ani în 3 săptămâni dar asta nu îl impiedică să arate la fel de bine ca în tinerețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un adevărat fenomen al naturii din punct de vedere genetic, Bob Sapp a ajuns celebru în sporturile de contact. Nu prin titlurile câștigate, ci prin personajul care a fost. Sapp a reușit performanța să piardă 14 meciuri în 5 ani, fără nicio victorie. Acesta a intrat totuși în istorie pentru cele 2 victorii cu legendarul Ernesto Hoost.

Îl mai țineți minte pe Bob Sapp, uriașul plin de mușchi din K-1?

Ajuns la 50 de ani, Bob Sapp continuă să facă bani datorită fizicului impunător. Acesta urmează evident tratamente cu hormoni și steroizi, la fel ca în tinerețe. La 1 metru 96, 140 de kg și 50 de ani este imposibil să arăți așa musculos și definit ca Bob Sapp pe cale naturală.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by patrickypitbull (@patrickypitbull)

Super gală transmisă LIVE în AntenaPLAY! Badr Hari main event, Ștefan Lătescu debut în Glory

Super gală transmisă LIVE în AntenaPLAY pe 9 septembrie. Evenimentul din Paris are un super fight card. Fanii kickboxingului îi vor putea vedea la treabă pe Badr Hari și James McSweeney în main event.

Reclamă

De asemenea, Tifanny van Soest își apără titlul cu franțuzoaica Sarah Moussaddak. Americanca este una dintre cele mai bune luptătoare din lume, deținân centura de campioană din 2019. Meciul cu Moussaddak este o revanșă, după lupta de anul trecut, terminată la decizie după 5 runde.

Un meci foarte important va fi și pentru Ștefan Lătescu. Românul este pe val după victoriile din Japonia, în celebra promoție K-1. Lătescu are 3 meciuri în Japonia, toate 3 câștigate înainte de limită. Luptătorul de la Scorpions Iași are o serie fantastică de 8 victorii în ultimele 8 meciuri, 6 dintre ele prin KO.

Adversarul său este francezul Pascal Toure. Acesta are 15 victorii și 7 înfrângeri la profesioniști. Toure vine după un meci cu actualul campion din Glory, rusul Vakhitov, pierdut la decizie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și