Imagini şocante în Cupa României la Box! Un pugilist a suferit spasme, după o lovitură încasată în bărbie! A primit interdicţie 6 luni de a mai boxa

De Antena Sport
Publicat: 24.03.2021, 15:53

Imagini şocante la semifinalele Cupei României la box pentru seniori, categoria 75 kg. Andrei Dărămuș (33 de ani) a fost făcut KO de Karol Szabo (25 de ani), în repriza a doua. Lovitura a fost atât de puternică încât Andrei Dărămuş a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Andrei Dămăruş a suferit în KO devastator

Captură Youtube

Un croşeu primit în bărbie i-a pus la podea pe Andrei Dărămuş. După lovitura încasată, Andrei Dărămuş a suferit convulsii puternice. Până şi adversarul său a fost şocat de cele întâmplate. Ajuns la spital, starea lui Andrei Dărămuş s-a ameliorat.

Andrei Dărămuş este unul dintre cei mai promiţători pugilişti români. Legitimat la CS Unirea Alba Iulia, acesta intrase în vederea Federaţiei pentru competiţia din luna mai de la Paris, ultima etapă înaintea calificărilor pentru Jocurile Olimpice. 

În urma investigaţiilor efectuate, medicii i-au interzis să mai boxeze timp de 6 luni, scrie gsp.ro. În acest context, Andrei Dărămuş ratează Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Imagini şocante cu Andrei Dărămuş (min. 6.30)

Antena 1
Au fost 18, au rămas 4. Ele sunt finalistele de la Burlacul, fetele care vor avea ocazia să cunoască familia lui Andi
Top citite
LIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Grupe, program şi oraşele în care se va juca. Patru partide se dispută la Bucureşti. Marile favorite la câştigarea trofeului
1
LIVE BLOG EURO 2020 | Tot ce trebuie să ştii despre Campionatul European! Grupe, program şi oraşele în care se va juca. Patru partide se dispută la Bucureşti. Marile favorite la câştigarea trofeului
Ultimele știri
12:08 VIDEONeymar a plâns după ce a făcut show la Copa America. Brazilianul a marcat şi a oferit un dribling fabulos. „Am trecut prin multe!” 11:18 EXCLUSIV AS.ro LIVEO româncă, una dintre cele mai talentate jucătoare de volei din lume. Alexia Căruţaşu a debutat la doar 13 ani! „Îmi tremurau toate!” 10:50 Noul transfer al lui CFR Cluj, pasiune comună cu Lionel Messi. „Sunt un om simplu!” Obiectivul lui Jonathan Rodriguez 10:10 Euro 2020 | Suedia – Slovacia, LIVE SCORE (16.00). Meciul care poate aduce calificarea pentru Hamsik şi colegii săi. Echipele probabile 9:38 „Mister încearcă să facă ceva!” Mirel Rădoi, apărat de Răzvan Marin. „Ne putem califica la Mondial” 9:34 EXCLUSIV AS.ro LIVEFamilia Steaua! Sorin Ghionea, secretul anului magnific 2006: ”L-am pupat mai mult pe Dică decât pe nevastă-mea!” :). Povestea revenirii cu Valencia 9:19 Finala Euro 2020 ar putea fi mutată de la Londra! Scandal între UEFA şi Marea Britanie din cauza VIP-urilor invitate pe Wembley 9:04 Kevin De Bruyne l-a uimit pe un fost internaţional român. „Şi dacă avea piciorul în ghips, era mai bun! E dintre fotbaliştii mari de tot!” 8:27 Promisiunea „nebună” făcută de Ilie Dumitrescu: „Merg pe jos de la Universitate!” Ce trebuie să se întâmple pentru ca „Mister” să facă asta 8:19 Căpitanul lui Dinamo, propus la FCSB: „Au nevoie de unul ca Bourceanu sau Pintilii!” Ar fi o lovitură dată de Gigi Becali „câinilor”
Close