Închide meniul

Imagini șocante la meciul dintre Tyson Fury și Whyte. De ce au fost stropiți cei doi în timp ce se băteau

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 24 aprilie 2022, 11:37

Imagini șocante la meciul dintre Tyson Fury și Whyte. De ce au fost stropiți cei doi în timp ce se băteau

Nu se vede clar dacă băutura a fost aruncată de un spectator sau de cei din colțul lui Tyson Fury.

BT Sport / The Sun

Imagini șocante la meciul dintre Tyson Fury și Whyte. Cei doi au fost stropiți în timp ce se băteau. Când mai erau 30 de secunde din runda a patra, boxerii au fost stropiți cu o băutură misterioasă din public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu se vede clar dacă băutura a fost aruncată de un spectator sau de cei din colțul lui Tyson Fury. Ambii boxeri erau în colțul unde se aflau antrenorii lui Fury, aceștia fiind principalii suspecți. Această variantă este cea mai plauzibilă deoarece spectatorii erau amplasați la câțiva metri distanță de ring.

Motivul este de asemenea un mister. Cei doi boxeri avuseseră o rundă foarte aprinsă, cu multe lovituri ilegale, iar arbitrul încerca să intervină ca să îi despartă. The Sun notează că lichidul a fost aruncat de antrenorii lui Fury pentru a încerca să îi despartă pe cei doi.

Imagini șocante în meciul Fury vs Whyte

Nu a fost singurul moment șocant. Dillian Whyte a fost făcut KO în runda a șasea, după un uppercut de dreapta direct în bărbie. Acesta s-a ridicat până la 10 dar nu a reușit să rămână în picioare, arbitrul oprind meciul. Medicii au intervenit imediat în ring, punându-i o mască de oxigen lui Whyte, care și-a revenit cu greu.

Au fost momente dramatice pe Wembley, dar în cele din urmă boxerul și-a revenit și a părăsit arena pe propriile picioare.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3

Tysone Fury l-a făcut KO pe Whyte apoi și-a anunțat retragerea!

Tyson Fury a câștigat spectaculos cu Whyte, printr-un KO în runda a 6-a. Apoi, britanicul și-a anunțat retragerea. ”Cum te poți retrage mai frumos? Sunt 94.000 de oameni în tribune. Cred că este decizia cea mai bună”, a spus Fury în ring, după meci.

Fury a declarat că se bucură că nu a lăsat meciul să continue. ”Felicitări arbitrului pentru decizia de a opri meciul. Încă un pumn și putea să aibă probleme de sănătate”, a spus campionul.

Fury și-a păstrat centura mondială WBC și titlul lineal.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și