Închide meniul

Joshua fost învins iar! Usyk este noul rege al boxului la categoria grea

Florian Ceafalău Publicat: 26 septembrie 2021, 1:34

Reclamă
Joshua fost învins iar! Usyk este noul rege al boxului la categoria grea

Joshua fost învins iar! Britanicul a pierdut la decizie unanimă în fața lui Alexander Usyk.

Profimedia

Joshua fost învins iar! Acesta și-a pierdut centurile WBA Super, WBO, IBF și IBO după ce a pierdut la puncte în fața lui Alexander Usyk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta din urmă era considerat un boxer cu șanse mici de victorie, având o cotă mare la casele de pariuri, însă a reușit să surprindă multă lume. Usyk a câștigat la decizia arbitrilor, 117-112, 116-112, 115-113.

Joshua fost învins iar, după surpriza cu Ruiz!

Anthony Joshua a surprins pe toată lumea în 2019, când a fost făcut KO de Andy Ruiz. Acesta a activat clauza de revanșă și și-a luat centurile înapoi la finalul aceluiași an.

Britanicul l-a făcut KO pe Pulev și părea că se îndreaptă spre un meci de unificare cu Fury, dar Usyk i-a stricat planurile și i-a luat centurile.

Joshua are, la fel ca la meciul cu Ruiz, șansa unei revanșe, dacă acesta dorește. Toți cei din preajma lui Joshua au declarat că va dori revanșa, dar rămâne de văzut ce alege acesta.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:38

LIVE TEXTReal Madrid – Borussia Dortmund 0-2! Malen şi Gittens au marcat pentru oaspeţi! Rodrygo şi Bellingham, bară în aceeaşi fază

22:13

CSM Constanţa – Bidasoa Irun 35-30! Prima victorie a vicecampioanei în European League

22:08

Decizia lui Ivan Savvidis în privinţa lui Răzvan Lucescu, după ce antrenorul român a fost scos cu bodyguarzii de pe teren!

21:31

Nicolo Napoli, reacţie vehementă atunci când a fost întrebat dacă devine a 11-a oară antrenorul lui FCU Craiova!

21:26

VIDEONota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Wasl 1-2! Românul a contribuit la golul echipei sale în Liga Campionilor Asiei

21:03

VideoSfaturile selecţionerului naţionalei U20 pentru jucătorii lui! Ce le-a transmis Costin Curelea lui Atanas Trică si Radaslavescu

1 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 2 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 3 Gigi Becali a anunţat care e super-jucătorul care poate ajunge la FCSB: „Dau 1.5 milioane de euro pe el. E fotbalist” 4 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite 5 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 6 Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne”
Citește și