Închide meniul

KO-ul anului în MMA! I-a rupt 6 coaste și i-a perforat plămânul cu lovitura asta – VIDEO

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 21 februarie 2022, 10:09

KO-ul anului în MMA! I-a rupt 6 coaste și i-a perforat plămânul cu lovitura asta – VIDEO

Lovitura din întoarcere, cu călcâiul în coaste este specialitatea casei la Koreshkov.

Bellator

KO-ul anului în MMA a venit în meciul dintre Andrey Koreshkov și Chance Rencountre. Cei doi au luptat în gala Bellator 274, iar luptătorul din urmă a ajuns direct la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitura din întoarcere, cu călcâiul în coaste este specialitatea casei la Koreshkov. Rusul are multe astfel de KO-uri, atât la profesioniști cât și la amatori. Ultimul care a suferit după o asemenea lovitură a fost Vaso Bakocevic, în 2018.

KO-ul anului în MMA! 6 coaste rupte și un plămân perforat

Doar 38 de secunde i-a luat lui Koreshkov să îl facă KO pe adversarul său. Acesta a încasat lovitura din întoarcere direct în coaste și a ajuns la spital.

Americanul a fost operat, suferind 6 coaste rupte și un plămân perforat. Astfel de accidentări sunt foarte rare în sporturile de contact. Dacă în unele meciuri se mai întâmplă să fie afectate coastele de lovituri, 6 coaste rupte dintr-o singură lovitură este probabil un record.

Rencountre a fost pozat pe patul de spital după intervenție. Acesta este într-o stare stabilă, reușind să zâmbească pentru poză. Ba mai mult, acesta a promis că își va reveni complet după accidentare și că își va lua revanșa.

Reclamă

Vezi mai jos lovitura teribilă:

 

Reclamă 4 / 0/3

MMA-ul se întoarce la Antena 1 în luna martie

Fanii sporturilor de contact vor putea urmări o nouă gală iFight HEROES, pe 18 martie. Evenimentul va avea loc la București, și va fi cu spectatori.

Cele două ediții ale galelor iFight HEROES din 2021, ce au avut loc pe 12 mai și 19 noiembrie, sunt lideri de audiență pe anul în curs în ceea ce privește galele de MMA, și în primele 2 promoții ca audiență dintre toate galele de contact. Evenimentele au fost transmise de Antena1 și AntenaPlay.ro. Platforma on-line pregătește de asemenea mai multe surprize fanilor sporturilor de contact în 2022.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și