Închide meniul

Leonard Doroftei a devenit antrenor de box pentru Canada. Mesaj postat pentru toți românii

Florian Ceafalău Publicat: 31 iulie 2023, 12:21

Reclamă
Leonard Doroftei a devenit antrenor de box pentru Canada. Mesaj postat pentru toți românii

Facebook Doroftei

Doroftei a scris istorie în box pentru România. Acesta a fost campion mondial de box la amatori în 1995, la Berlin.

Leonard Doroftei a devenit antrenor de box pentru Canada. Fostul campion mondial a postat recent imagini cu legitimația de antrenor. Din păcate pentru fanii români, acesta a fost legitimat de federația din Canada și va activa pentru țara de peste ocean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doroftei a scris istorie în box pentru România. Acesta a fost campion mondial de box la amatori în 1995, la Berlin. De asemenea, boxerul din Ploiești are 2 medalii olimpice de bronz, în 1992 și 1996.

Cea mai importantă performanță a fost însă la profesioniști. Doroftei a fost al doilea campion mondial din istoria României, după Mihai Leu. Acesta a cucerit centura WBA în 2002, după meciul cu Raul Balbi. Doroftei a fost și singurul care a luptat pentru unificare, terminând la egalitate cu Spadafora în 2003, americanul având centura IBF.

Leonard Doroftei a devenit antrenor de box pentru Canada

În vârstă de 53 de ani în octombrie, Doroftei a plecat de mai mulți ani din România. Acesta s-a stabilit în Canada, acolo unde s-au strâns 3 dintre cei 4 campioni mondiali la profesioniști ai României. Pe lângă Doroftei, Bute și Diaconu sunt și ei ”cetățeni” canadieni.

”Moșu” și-a deschis de curând o sală proprie de box, acolo unde antrenează. Legitimat recent de federația de box din Canada, Doroftei a transmis un mesaj pentru fanii săi din România:

Reclamă

”În viața ta se întâmpla o schimbare incredibilă atunci când decizi să preiei controlul asupra a ceea ce ai putere în loc să dorești să controlezi ceea ce nu ai!”

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și