Închide meniul

LIVE BLOG | iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1, de la 23.30!  Mesajul "Bombardierului" Pascu: "După iUmor o să-ţi iei omor!" Programul meciurilor şi imagini de la cântarul oficial

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 14:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:56

LIVE BLOG | iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1, de la 23.30!  Mesajul "Bombardierului" Pascu: "După iUmor o să-ţi iei omor!" Programul meciurilor şi imagini de la cântarul oficial

Bellator

"Bombardierul" Pascu va lupta cu Maksim Sergeev în gala iFight Heroes

iFight "Heroes", miercuri, la Antena 1 | "Bombardierul" Pascu i-a adus flori rivalului său: "Te rog, să dai mai încet la meci!" 🙂

Înainte să-şi împartă pumni, durii şi-au oferit flori la cântarul dinaintea galei iFight "Heroes"! Luptătorii s-au strâns într-un salon de nunţi, iar "Bombardierul" Pascu a adus buchetul pentru rivalul lui. Cu "Spaima Ucrainei" se bate Pascu, la Antena 1, mâine, după mare finală iUmor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pascu i-a adus un buchet uriaş de trandafiri adversarului său şi l-a îndemnat să-l arunce pe spate, ca la nuntă! "I-am oferit flori: 'Te rog frumos, să dai mai încet la meci!'", a glumit Pascu.

iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1 | Momente spectaculoase la cântarul oficial

Vedetele galei iFight "Heroes", care va avea loc miercuri, 12 mai, pe Antena 1, de la 23:30, au oferit primele momente spectaculoase, la cântarul oficial.

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3

iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1 | "Bombardierul" Pascu: "După iUmor o să-ţi iei omor!"

"Bombardierul" Pascu va avea meci tare cu Maksim Sergeev. Pascu a avut şi un mesaj războinic pentru sportivul din Ucraina. "După iUmor o să-ţi iei omor. Sau ceva de genul!", a fost mesajul războinic al lui Pascu. 

"Bombardierul" Pascu a avut chef şi de glume. Îşi face casă într-o zonă selectă din Bucureşti. 

Pascu s-a antrenat și la înălțime. "Deci vecinii mei sunt Patriarhul, Iohannis! Parcă a ieșit la geam Iohannis! Uite-l, hai să trăiești! Toți din cartierul asta o să fie spectatorii mei și o să spună: uite-l pe Pascu la geam cum face antrenament!", a mai spus Pascu.

Echipat cu vestă și cască, "Bombardierul" Pascu a inspectat șantierul casei în care se va muta. "Poate o să fie nouă mea costumație de intrare în ring! Poate fuge adversarul… așa îl sperii!", s-a amuzat Pascu.

iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1 | Băieţii răi din România visează să ajungă în UFC

iFight cu durii României din cuşcă! Băieţii răi visează să ajungă şi ei în UFC, pe urmele lui McGregor.

Blăjan e luptătorul din Cluj care s-a apucat de MMA ca să-i pună la respect pe băieţii duri din cartier.

Reclamă

iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1

"Trebuia să găsesc o cale prin care să fiu respectat şi băgat în seamă de ei, astfel încât să nu mai fiu urecheat", a spus Bogdan Blăjan.

Blăjan se va bate în gala "Heroes", miercuri, la Antena 1, după iUmor. Cei mai tari luptători au şansa să se antreneze la sala lui McGregor, unde Pascu şi Constantin au ajuns deja.

"A fost foarte interesant. Este un idol pentru mine", a declarat Constantin.

”Tancul” Chirilă, gata de debutul în gala ”iFight Heroes”

Pentru Chirilă este primul meci pe care-l are fără spectatori și este convins că lipsa acestora va conta mult.

Contează mult absența lor. Este primul meci pe care-l fac fără spectatori. Până acum umpleam sălile, pe culoarul, până la cușcă, se făcea pielea de găină și erai hotărât maxim. Să văd cum o să fie acum.

Sunt emoții constructive. Dacă nu ai emoții, nu e bine, înseamnă că nu ești pregătit. Dacă nu ai emoții, ești prea calm, mergi acolo prea calm, nu-i bine”, a povestit Alin Chirilă la AS.ro LIVE.

”iFight Heroes”, miercuri, la Antena 1, imediat după finala iUmor, Fight Card

”Heroes Fight League” programează șapte lupte, iar main eventul va fi lupta dintre Ion ”Bombardierul” Pascu și Maksim Sergeev, din Ucraina.

iFight Heroes este pe 12 mai pe Antena 1 și pe AntenaPlay.

Recomandări
  • iFight "Heroes", miercuri, 12 mai, pe Antena 1, de la 23.30
  • "Bombardierul" Pascu va lupta cu Maksim Sergeev

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! Vezi toate știrile
Pe același subiect
O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans
FIGHT • 17 ian., 21:28
FOTO
O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans. „Bombardierul” Pascu o antrenează pentru debutul în UFC
Fight • 16 oct., 22:55
Gala iFight Heroes 8 ”Cușcă cu lei” a fost în AntenaPLAY. „John Berceni” l-a umplut de sânge pe Cosmin Bucătaru
"John Berceni" e gata să facă show la iFight Heroes "Cuşcă cu lei" (luni, ora 20:00, exclusiv în AntenaPLAY)
Fight • 15 oct., 18:41
„John Berceni” e gata să facă show la iFight Heroes „Cuşca cu lei” (luni, ora 20:00, exclusiv în AntenaPLAY): „Sunt pregătit!”
iFight Heroes „Cuşca cu Lei” e LIVE în AntenaPLAY, luni, de la ora 20:00
AntenaPLAY • 13 oct., 20:29
Andi Constantin şi Bogdan Vlădău vor fi cu ochii pe iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, luni, AntenaPLAY, ora 20:00
Sandu Lungu l-a învins pe Dejan Bubic la iFight Heroes
AntenaPLAY • 1 iul., 8:56
Sandu Lungu, după victoria cu Dejan Bubic: „Abia l-am dovedit! Ştia să se apere bine!” iFight Heroes 7 a fost în AntenaPLAY