Închide meniul

Lucian Bute nu se mai întoarce în România: „Cu ce am greșit să fiu tăvălit în halul ăsta?”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 octombrie 2023, 11:33

Reclamă
Lucian Bute nu se mai întoarce în România: „Cu ce am greșit să fiu tăvălit în halul ăsta?

Lucian Bute nu se mai întoarce în România

Lucian Bute / Hepta

Lucian Bute nu se mai întoarce în România! Fostul boxer s-a consultat pe această temă cu soţia lui, iar cei doi au decis să se stabilească definitiv în Canada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Canada locuieşte acum şi un alt campion mondial la box român, Leonard Doroftei.

Lucian Bute nu se mai întoarce în România: „Cu ce am greșit să fiu tăvălit în halul ăsta?”

Am avut discuții pe tema asta cu soția înainte de a mă retrage. Ne-am așezat la masă. ‘Ce facem? Ne întoarcem, nu ne întoarcem?’. Eram îndoiți. Dar a venit primul copil pe lume, apoi la un an și ceva după a apărut și Eric, iar atunci am stat cu Elena și ne-am gândit. ‘Ce ne dorim? Noi avem 40 de ani, viața e făcută, dar pentru copilașii ăștia…?!’. Punem interesul lor pe primul plan. Canada ne oferă mai multe pentru viitorul lor”, a declarat Lucian Bute pentru gsp.ro.

Lucian Bute a fost foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat cu Gala Bute. El a subliniat că dacă ar fi ştiut ce avea să urmeze nu mai boxa în România.

Nu, i-au dat nume (n.r.: Gala Bute) ca să facă rezonanță. Mie îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat cu acest eveniment. Am venit cu mare drag să boxez în România, mi-am dorit foarte mult. Dacă aș fi știut cum vor decurge lucrurile, nu aș fi venit niciodată. Nu aveam nevoie. Cu ce am greșit eu să fiu tăvălit în halul ăsta?! S-a scris doar Gala Bute. Eu mi-am făcut datoria, am venit, am boxat, am plecat. Mi-am plătit taxele, au venit și au controlat asta. Hai să închidem subiectul pentru că nu-mi face plăcere să vorbesc despre acest lucru!”, a mai declarat Lucian Bute pentru sursa citată.

Reclamă

Bute regretă decesul lui Rudel Obreja, condamnat în acest dosar. Fostul campion mondial dezvăluia în trecut că relaţia lui cu Obreja s-a răcit dintr-un alt motiv decât Gala Bute. „Nu mai eram atât de apropiați. Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat, e un subiect foarte sensibil. Nu vreau să intrăm în amănunte. El e acolo unde e, fie-i țărâna ușoară!”, a mai spus Bute în interviul citat.

Leonard Doroftei s-a făcut antrenor în Canada!

Şi Leonard Doroftei locuieşte în Canada, unde recent a devenit antrenor cu acte în regulă.

”Moșu” și-a deschis de curând o sală proprie de box, acolo unde antrenează. Legitimat recent de federația de box din Canada, Doroftei a transmis un mesaj pentru fanii săi din România.

Reclamă 4 / 0/3

În viața ta se întâmplă o schimbare incredibilă atunci când decizi să preiei controlul asupra a ceea ce ai putere în loc să dorești să controlezi ceea ce nu ai!”, a fost mesajul transmis de Leonard Doroftei.

Doroftei a investit o sumă mare de bani într-un spaţiu pe care i l-a oferit Primăria din Ploieşti. Apoi, după 10 ani, a primit notificare de evacuare. Fostul mare campion a luat atunci decizia radicală de a părăsi România pentru Canada. Atunci, el dezvăluia că era numit „cerşetor” de către românii săi.

Doroftei a scris istorie în box pentru România. Acesta a fost campion mondial de box la amatori în 1995, la Berlin. De asemenea, boxerul din Ploiești are 2 medalii olimpice de bronz, în 1992 și 1996. Cea mai importantă performanță a fost însă la profesioniști. Doroftei a fost al doilea campion mondial din istoria României, după Mihai Leu. Acesta a cucerit centura WBA în 2002, după meciul cu Raul Balbi. Doroftei a fost și singurul care a luptat pentru unificare, terminând la egalitate cu Spadafora în 2003, americanul având centura IBF.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și