Închide meniul
Foto

Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă! A ieșit campioană de MMA aseară

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2023, 15:29 / Actualizat: 3 martie 2023, 19:03

Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă! A ieșit campioană de MMA aseară

Facebook Alice Ardelean

Alice are un palmares de 8 victorii din 13 meciuri la profesioniști.

Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă. Alice Ardelean a reușit să câștige centura de campioană aseară, devenind noua regină a promoției EFC din Africa de Sud. Aceasta a învins-o pe Jessica Mouneimne prin TKO în prima rundă. Românca și-a umplut de sânge adversara și arbitrul a oprit meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alice are un palmares de 8 victorii din 13 meciuri la profesioniști. De asemenea, mai are 2 meciuri câștigate pe reguli speciale. De-a lungul carierei, Alice a luptat cu un nume uriaș din MMA-ul feminin, Weili Zhang. Chinezoaica a câștigat în runda a doua meciul din 2016. În acest moment, Zhang e campioana din UFC și una dintre cele mai bune sportive din lume.

De asemenea, lupta lui Alice cu Cristina Stanciu din 2015 a făcut înconjurul lumii. Cele două sportive s-au lovit reciproc de zeci de ori în câteva minute.

Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă!

Alice s-a lansat în lumea sporturilor de contact în 2012, cînd a debutat la profesioniști la o gală din Ungaria. De mai mulți ani, românca trăiește în UK, acolo unde a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare. Alice are peste 2,5 milioane de followeri doar pe pagina de Tiktok. Clipurile cu fundul ei ”spectaculos” dar și reacțiile la diferite videos i-au adus o armată uriașă de fani.

Reacțiile la victoria de aseară au fost în mare parte haioase. Fanilor nu le-a venit să creadă că fata ”amuzantă și cu fundul mare” de pe Tiktok este o adevărată mașină de dat bătaie.

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3

Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi

Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi a devenit cunoscută. Alice Ardelean (30 de ani), o luptătoare stabilită în Birmingham, are o poveste incredibilă. Visează să ajungă în UFC şi se antrenează cu banii câştigaţi din contul pe care şi l-a făcut pe OnlyFans.

Alice le-a oferit, în trecut, un interviu englezilor de la dailystar.co.uk. Aceştia au întrebat-o de ce îşi mai riscă sănătatea în ring, din moment ce a câştigat mai mulţi bani de pe platforma cu conţinut pentru adulţi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și