Închide meniul
Foto

Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă! A ieșit campioană de MMA aseară

De Antena Sport
Publicat: 3 martie 2023, 15:29
Actualizat: 3 martie 2023, 19:03

Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă. Alice Ardelean a reușit să câștige centura de campioană aseară, devenind noua regină a promoției EFC din Africa de Sud. Aceasta a învins-o pe Jessica Mouneimne prin TKO în prima rundă. Românca și-a umplut de sânge adversara și arbitrul a oprit meciul.

Reclamă
Luptătoarea cu cel mai sexy fund e româncă! A ieșit campioană de MMA aseară

Facebook Alice Ardelean

Alice are un palmares de 8 victorii din 13 meciuri la profesioniști.

Alice are un palmares de 8 victorii din 13 meciuri la profesioniști. De asemenea, mai are 2 meciuri câștigate pe reguli speciale. De-a lungul carierei, Alice a luptat cu un nume uriaș din MMA-ul feminin, Weili Zhang. Chinezoaica a câștigat în runda a doua meciul din 2016. În acest moment, Zhang e campioana din UFC și una dintre cele mai bune sportive din lume.

Reclamă

De asemenea, lupta lui Alice cu Cristina Stanciu din 2015 a făcut înconjurul lumii. Cele două sportive s-au lovit reciproc de zeci de ori în câteva minute.

Reclamă

Luptătoarea cu cel mai sexy fund din lume e româncă!

Alice s-a lansat în lumea sporturilor de contact în 2012, cînd a debutat la profesioniști la o gală din Ungaria. De mai mulți ani, românca trăiește în UK, acolo unde a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare. Alice are peste 2,5 milioane de followeri doar pe pagina de Tiktok. Clipurile cu fundul ei ”spectaculos” dar și reacțiile la diferite videos i-au adus o armată uriașă de fani.

Reacțiile la victoria de aseară au fost în mare parte haioase. Fanilor nu le-a venit să creadă că fata ”amuzantă și cu fundul mare” de pe Tiktok este o adevărată mașină de dat bătaie.

Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi

Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi a devenit cunoscută. Alice Ardelean (30 de ani), o luptătoare stabilită în Birmingham, are o poveste incredibilă. Visează să ajungă în UFC şi se antrenează cu banii câştigaţi din contul pe care şi l-a făcut pe OnlyFans.

Alice le-a oferit, în trecut, un interviu englezilor de la dailystar.co.uk. Aceştia au întrebat-o de ce îşi mai riscă sănătatea în ring, din moment ce a câştigat mai mulţi bani de pe platforma cu conţinut pentru adulţi.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea