Închide meniul

Luptătorul român Ion Pascu, aproape de bătaie alături de celebrul Nate Diaz. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2023, 11:05

Luptătorul român Ion Pascu, aproape de bătaie alături de celebrul Nate Diaz. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Heroes Podcast

Luptătorul român Ion Pascu, aproape de bătaie cu celebrul Nate Diaz. Episodul a fost povestit de luptătorul român intr-un podcast.

Luptătorul român Ion Pascu, aproape de bătaie cu celebrul Nate Diaz. Episodul a fost povestit de luptătorul român intr-un podcast.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul a avut loc în urmă cu 2 ani, când Pascu a fost în echipa de pregătire a lui Conor McGregor. Acesta a fost plecat în Dubai și Las Vegas două luni alături de irlandez, înainte de meciul acestuia cu Dustin Poirier.

Din păcate, McGregor a suferit o fractură urâtă la picior la acel meci. La gală au fost prezente mai multe vedete, printre care și Nate Diaz.

Luptătorul român Ion Pascu, aproape de bătaie cu celebrul Nate Diaz

Pascu a povestit întâlnirea sa cu Nate Diaz în Las Vegas. Cei doi au fost prinși în mijlocul unei bătăi care a fost aplanată doar cu ajutorul oamenilor de pază de la cazino.

”L-am întâlnit pe Nate Diaz în cazino, la hotelul unde eram cazați. M-am dus la el să îl salut. I-am spus că sunt din echipa lui Conor și chiar a avut o reacție frumoasă. A spus că îi pare rău că McGregor și-a rupt piciorul. Apoi ne-am retras la bar, să bem un suc să stăm de vorbă. După puțin timp s-a întâmplat o agitație, mai erau și alți luptători. A ieșit o bătaie lângă noi, unii se împingeau, nu știam dacă să particip și eu sau nu. Au venit și cei de la pază, când ești cu Nate Diaz poți oricând să te bați pe stradă”, a spus Ion Pascu în podcastul HEROES.

Reclamă

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și