Închide meniul

”Mândri că suntem români!” Bombardierul Pascu și Ronald Gavril au fost la sala lui Mayweather

Florian Ceafalău Publicat: 9 iulie 2021, 13:40

”Mândri că suntem români!” Bombardierul Pascu și Ronald Gavril au fost la sala lui Mayweather

Ion Pascu și Ronald Gavril s-au întâlnit la Las Vegas, înainte de meciul lui Conor McGregor cu Dustin Poirier din UFC, ce are loc duminică dimineața.

AntenaSport

”Mândri că suntem români!” este mesajul transmis de Ion Pascu și Ronald Gavril după ce s-au întâlnit în Las Vegas. Aceștia sunt doi dintre cei mai importanți luptători ce reprezintă România. Pascu este considerat de mulți drept cel mai bun luptător român de MMA, în timp de Gavril este unul dintre puținii boxeri români din istorie ce au boxat pentru un titlu mondial, fiind de două ori contender la centura mondială WBC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au fost împreună la sala lui Mayweather, acolo unde se antrenează Gavril. De altfel, pugilistul român este nu doar antrenat ci și reprezentat ca management de echipa lui Floyd Mayweather.

Gavril și Pascu au postat imagini împreună pe rețelele de socializare, fiind apreciați de mii de fani ai sporturilor de contact din România.

Reclamă

”Mândri că suntem români!” Pascu și Gavril se antrenează cu vedetele sportului

Ronald Gavril este singurul român care face parte din echipa lui Floyd Mayweather. Acesta se antrenează la sala acestuia din Las Vegas de mai mulți ani, și este reprezentat de echipa lui Floyd. Gavril a boxat de 2 ori pentru centura mondială WBC cu Benavidez, în urmă cu 3 ani.

Nici Pascu nu este mai prejos. Luptătorul român de MMA a făcut parte din echipa alături de care s-a pregătit Conor McGregor pentru meciul cu Poirier de duminică. Irlandezul a postat recent un mesaj pe paginile sale de socializare, în poza de grup apărând și Ion Pascu.

Reclamă

Astfel, cel mai cunoscut luptător de box din lume și cel mai cunoscut luptător de MMA din lume se antrenează alături de români. Atât Floyd Mayweather cât și Conor McGregor au în echipa lor câte un român. Același lucru se poate spune și despre cel mai bun luptător de kickboxing din lume. Olandezul Rico Verhoeven, numărul 1 în kickboxing de mulți ani, se antrenează alături de românul Benny Adegbuyi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Fight • 31 ian., 13:41
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Bomba începutului de an: ”Vrem să îl aducem pe Conor McGregor la următoarea gală Heroes MMA”
FIGHT • 15 ian., 16:12
Bomba începutului de an: ”Vrem să îl aducem pe Conor McGregor la următoarea gală Heroes MMA”