Închide meniul

Mesajul lui Cătinaș după înfrângere. ”Am amânat o operație pentru a lupta”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 7 septembrie 2021, 10:20

Mesajul lui Cătinaș după înfrângere. ”Am amânat o operație pentru a lupta”

Mesajul lui Cătinaș după meciul cu Nordine Mahieddine este unul binevenit pentru fanii lui dar și ai sportului de contact din România.

Profimedia

Mesajul lui Cătinaș este unul optimist. Acesta a fost învins la revenirea în ring după o pauză de 5 ani de către francezul Mahieddine, locul 6 în Glory la categoria grea. Cătinaș a postat un mesaj pe pagina lui în care explică fanilor ce s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta consideră că revenirea sa în ring după o pauză așa mare este în sine o victorie:

”Am visat multă vreme momentul revenirii mele în ringul rofesionistilor de top și sunt fericit că am reușit asta, după o pauză de cinci ani. Nu regret nimic și nici nu caut scuze! Repet, faptul ca am revenit în ring la acest nivel, după o absență atăt de lungă, este, în sine, ca o victorie.”

De asemenea, Cătinaș a menționat că putea să aleagă un meci mai ușor în altă promoție dar a ales să lupte în Glory.

”Am ales să lupt în cea mai puternică gală, cu un adversar redutabil, bine clasat și în plină ascensiune, în loc să mă menajez concurând într-o competiție mai ușoară, cu un oponent mult mai facil.”

Reclamă

Mesajul lui Cătinaș: ”Am acceptat lupta amânând o operație obligatorie la nas”

Luptătorul român a dezvăluit că trebuia să se opereze la nas, dar a preferat să lupte. Cătinaș are probleme de respirație din cauza nasului, lucru ce i-a afectat condiția fizică. De altfel, unul dintre motivele pentru care a pierdut la puncte a fost condiția fizică.

”Am acceptat lupta amânând o operație obligatorie la nas, cauzată de multiplele fracturi care-mi blochează respirația nazală in proporție de 80%, afectându-mi serios condiția fizică.”, a spus Cătinaș.

Acesta a menționat și că va mai lupta o dată până la finalul anului, liniștindu-i pe fanii care se temeau că are de gând să se retragă iar: ”Nu mi-am spus incă ultimul cuvânt si vă asigur că mă veți revedea în ringul Glory pe finalul anului”, a spus Cătinaș.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și