Închide meniul

Mesajul lui Sandu Lungu pentru cel care l-a amenințat cu bătaia. ”A zis că vine să îmi dea KO dar nu s-a ținut de cuvânt”

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2022, 11:37

Mesajul lui Sandu Lungu pentru cel care l-a amenințat cu bătaia. ”A zis că vine să îmi dea KO dar nu s-a ținut de cuvânt”

Heroes Fight League

Mesajul lui Sandu Lungu pentru spaniolul care l-a amenințat cu bătaia nu s-a lăsat așteptat.

Mesajul lui Sandu Lungu pentru spaniolul care l-a amenințat cu bătaia nu s-a lăsat așteptat. ”Muntele Bihorului” i-a transmis lui Jose Jimenez că ar fi bine să arate dovezi pentru faptul că a plecat de la gală cu o zi înainte de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A zis că vine să îmi dea KO dar nu s-a ținut de cuvânt. Nu știu ce s-a întâmplat cu el, a venit în România și și-a făcut poze prin tot Bucureștiul. Apoi a plecat, a zis că are probleme cu copilul. Ar trebui să vină cu dovezi că așa e, nu doar vorbe. În fine, e treaba lui.

Oricum, foarte tare în gură. Eu nu vreau să fac teorii dar poate și-a luat bani de la sponsori doar să vină în România să facă poze. Dar asta e, se întâmplă și la gale de afară lucrurile astea. Mergem înainte cu ce avem”, a spus Sandu Lungu pe pagina lui de Facebook.

Reclamă

Mesajul lui Sandu Lungu: ”Nu pot să dau în români”

Lungu a avut un mesaj de laudă pentru Florin Dănilă. Colosul din Reșița a acceptat meciul cu el cu doar 1 zi înainte de gală. Acesta i-a pus probleme lui Sandu, lovindu-l la arcadă, dar nu a rezistat decât 1 minut și jumătate.

”Nu îmi place să lupt cu români că nu pot sa dau cu ură în ei. Nu pot, nu știu. Nu mi-am dorit să lupt cu români din cauza asta.”, a spus Lungu.

Reclamă

Sandu Lungu și-a adăugat a 19-a victorie în palmares, la profesioniști, în MMA, și spune că vrea să lupte iar în promoția Heroes Fight League. ”Când am un obiectiv mă menține în formă”, a spus Lungu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Bomba începutului de an: ”Vrem să îl aducem pe Conor McGregor la următoarea gală Heroes MMA”
FIGHT • 15 ian., 16:12
Bomba începutului de an: ”Vrem să îl aducem pe Conor McGregor la următoarea gală Heroes MMA”
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Mă bat cu Pascu să ajung la Conor McGregor”
FIGHT • 7 ian., 15:44
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Zi dacă accepți!” Răspunsul lui Pascu pentru ”tiktoker”