Închide meniul

Mesajul războinic al lui Vitali Klitschko, după ce ucraineanul Usyk l-a învins pe Joshua: „Glorie Ucrainei. Slavă eroilor săi! Vom câştiga şi împotriva barbarilor ruşi!”

Publicat: 21 august 2022, 14:07

Mesajul războinic al lui Vitali Klitschko, după ce ucraineanul Usyk l-a învins pe Joshua: „Glorie Ucrainei. Slavă eroilor săi! Vom câştiga şi împotriva barbarilor ruşi!

Vitali klitschko, mesaj după victoria lui Oleksandr Usyk cu Anthony Joshua

Profimedia

  • Mesajul războinic al lui Vitali Klitschko, după ce ucraineanul Usyk l-a învins pe Joshua
  • Ce a transmis primarul din Kiev

Mesajul războinic al lui Vitali Klitschko, după ce ucraineanul Usyk l-a învins pe Joshua. Fostul campion mondial la box l-a felicitat pe Oleksandar Usyk după ce şi-a apărat cu succes centurile IBF, WBA şi WBO la categoria grea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko a ţinut să facă o paralelă şi cu războiul din Ucraina şi a promis că ruşii vor fi învinşi.

Mesajul războinic al lui Vitali Klitschko, după ce Usyk l-a învins pe Joshua

Glorie Ucrainei. Slavă eroilor săi. Continuăm să dovedim că putem câştiga: în sport şi pe câmpul de luptă. Ucraina este o ţară puternică. Vom câştiga şi împotriva barbarilor ruşi. Slavă Ucrainei, liberă şi demnă!„, a transmis lui Vitali Klitschko.

Reclamă

Meciul a fost difuzat gratuit în mod excepţional în Ucraina, unde Usyk a servit ca voluntar în armată în februarie, înainte de a accepta această luptă foarte aşteptată împotriva lui Joshua.

Reacţia lui Oleksandr Usyk, după victoria uriaşă cu Anthony Joshua

La Jeddah, Usyk a câştigat şi meciul revanşă cu Joshua, fiind declarat învingător la puncte de doi dintre cei trei arbitri judecători: 115-113, 116-112, 113-115.

Reclamă

Primul meci a avut loc în septembrie 2021, când Oleksandr Usyk a devenit noul „rege” al greilor după ce l-a învins la puncte pe englezul Anthony Joshua, care era deţinătorul centurilor WBA, WBO şi IBF. Decizia arbitrilor a fost unanimă în favoarea boxerului de 34 de ani, 117-112, 116-112, 115-113.

“Am scris istorie. Multe generații se vor uita la această luptă. Adversarul a încercat să mă învingă, dar am rezistat. Bineînțeles că am crezut că am câștigat”, a spus Oleksandr Usyk.

Imediat după luptă, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

„O victorie dificilă, dar atât de importantă și de necesară. Apărarea titlului de campion mondial este un simbol pentru faptul că toți cei care sunt de sorginte ucraineană nu vor renunța la ce le aparține, vor lupta și vor câștiga”, a scris Zelensky pe Twitter.

Scene incredibile! Anthony Joshua a aruncat pe jos centurile după ce a fost învins de Oleksandr Usyk

Anthony Joshua a aruncat pe jos centurile după ce a fost învins de Oleksandr Usyk. Scene incredibile la finalul luptei.  Britanicul a avut o reacţie nervoasă şi a aruncat pe joc centurile. Usyk l-a învins pe Josuhua după 12 runde, în care 2 din cei 3 arbitri l-au dat câştigător pe ucrainean.

La finalul meciului, Anthony Joshua a oferit imagini increibile. După ce a aruncat pe jos centurile, britanicul nu l-a lăsat pe campionul mondial al greilor să ţină discursul de învingător. Joshua a luat microfonul şi a ţinut un discurs incredibil.

„Dacă mi-ați cunoaște povestea, aţi înțelege de unde vine pasiunea. Nu sunt un boxer amator de la 5 ani care era de perspectivă încă din tinerețe. Îți răpesc momentul Usyk, îmi pare rău, dar e din cauza pasiunii pe care o punem în asta. 

Acest om m-a bătut în seara asta, poate că puteam face lucrurile mai bine, însă arată nivelul de muncă, așa că vă rog, aplaudați-l pe campionul nostru mondial la categoria grea. Nu sunt un luptător de 12 runde, uitați-vă la mine, sunt o nouă categorie de luptători grei, Mike Tyson, Sonny Liston, Jack Dempsey, ‘nu arunci combinații ca Rocky Marciano’, sunt greu, e multă muncă dificilă. 

Acest bărbat e un talent fenomenal, îl vom aplauda de trei ori. Studiam Ucraina și câți campioni au ieșit din țara ta minunată. Nu am fost niciodată acolo, însă în același timp, ce se întâmplă acolo, nu știu ce se întâmplă, însă nu e deloc plăcut”, a spus Joshua.

Reclamă

Video cu momentul în care Anthony Joshua aruncă centurile pe jos

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Suma uriaşă pe care Drake a pierdut-o la pariuri
Extra • 9 mart., 17:39
Suma uriaşă pe care Drake a pierdut-o la pariuri! Rapper-ul american a pariat pe victoria lui Ngannou cu Joshua
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune
Tyson Fry şi Oleksandr Usyk au semnat contractul
FIGHT • 30 sept., 13:09
Tyson Fury şi Oleksandr Usyk au semnat contractul! „Meciul secolului” va avea loc în Arabia Saudită
Anthony Joshua, victorie prin KO în runda a şaptea, în faţa lui Robert Helenius
FIGHT • 13 aug., 14:22
Anthony Joshua, victorie prin KO în runda a şaptea, în faţa lui Robert Helenius. Britanicul a fost huiduit
FIGHT • 2 apr., 11:18
Anthony Joshua l-a bătut pe Jermaine Franklin! Scandal între cele două tabere la finalul meciului