Închide meniul

Mike Tyson a recunoscut că s-a bătut ”pe ciuperci” cu Roy Jones Jr! Ce s-a întâmplat în meci

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 2 iulie 2022, 11:36

Mike Tyson a recunoscut că s-a bătut ”pe ciuperci” cu Roy Jones Jr! Ce s-a întâmplat în meci

Mike Tyson a recunoscut că a folosit ciuperci halucinogene înainte de meciul acestuia de box cu Roy Jones Jr. de acum aproape 2 ani.

Profimedia

Fostul mare boxer, care tocmai ce a împlinit 56 de ani, a dezvăluit că a luat ciuperci înainte de meci. De asemenea, acesta a și fumat marijuana înainte de luptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Efectul? ”Nu simțeam loviturile. Parcă se întâmpla ceva magic. Folosesc aceste substanțe pentru a mă antrena și pentru a lupta. Nu aș putea face asta fără ele. Mi-aș fi dorit să știu de aceste substanțe pe vremea când eram tânăr”, a spus Tyson într-un podcast. Acesta a adăugat că nu este de acord cu conotația negativă oferită cuvântului ”droguri”.

Mike Tyson a recunoscut că a boxat sub influența mai multor substanțe!

Meciul dintre Tyson și Jones Jr s-a terminat la egalitate. Lupta a fost una demonstrativă, fără arbitri judecători. Chiar și așa, Tyson a fost evident boxerul mai bun.

De altfel, adversarul său a declarat că a simțit toate loviturile: ”Nu conta unde te lovea, la cap, la corp, toate loviturile lui au durut”, a spus Jones după meci.

Pentru 2022, Tyson are planuri mari. Acesta vrea să boxeze iar până la finalul anului. Are și două variante. Lennox Lewis, rivalul său din tinerețe, cel care l-a făcut KO, și Jake Paul, youtuberul care a făcut senzație cu câteva meciuri de box.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și