Închide meniul

AS.ro LIVE | „Mitraliera” John, interviu de senzație cu Cătălin Oprişan! Ediție incendiară înainte de gala iFight Heroes

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2022, 10:00 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 12:53

AS.ro LIVE | Mitraliera” John, interviu de senzație cu Cătălin Oprişan! Ediție incendiară înainte de gala iFight Heroes

„Mitraliera” John, interviu de senzație la AS.ro LIVE

„Mitraliera” John promite spectacol la iFight Heroes / Facebook Ion Grigore

„Mitraliera” John a oferit un interviu de senzație în ediția de vineri a emisiunii AS.ro LIVE. Emisiunea incendiară va avea loc înainte de gala iFight Heroes, care e azi, de la de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitraliera” John vrea să-l trimită pe Cosmin Bucătaru… în bucătărie, dupa sfertul de finală din Piramida Greilor.

„Mitraliera” John, interviu de senzație la AS.ro LIVE

Bătălia lor va avea loc în turneul greilor din gala iFight „Bombardieri” în Mioveni, care e vineri, pe 16 septembrie, live pe AntenaPlay şi Antena 1.

Tyson din Dârza vine să facă impresie bună în gala cu „Bombardierul” Pascu şi legenda Sandu Lungu. El vrea să-şi pensioneze rivalul din super turneul greilor.

Să te pregăteşti bine, că o să te retragi după meciul ăsta„, e mesajul războinic al lui Cosmin Bucătaru.

Reclamă

„Bombardierul” Pascu, gata de show: „Să vină ăştia cu ‘clanţa’ mare!” 

Durii din cuşcă, Pascu şi Lungu sunt gata de spectacol! Şi „Tyson de România” se bate în super-gala iFight, care va fi pe 16 septembrie, la Antena 1 şi AntenaPLAY.

Au curs toate apele de pe Pascu la ultimul antrenament, unde l-a avut adversar pe Alin Chirilă. „Să vină ăştia, cu clanţa mare, să ne facem şi noi de joacă, bam, bam, bam„, a spus „Bombardierul” Pascu.

La ultima gala iFight, Pascu a dat de pământ cu mutantul Franţei, într-un minut.

Reclamă 4 / 0/3

Eu aş vrea să ţină meciul meu mai mult pentru că de multe ori am terminat adversarul repede şi poate sunt dezamăgiţi fanii„, a spus Pascu.

Sandu Lungu revine în cuşcă, în gala iFight de la Mioveni, care e pe 16 septembrie la Antena 1 si AntenaPlay. El se bate cu un uriaş de 160 de kilograme.

Păi un telefon a fost: ‘Sandu, vrei să lupţi? Şi el a zis da’!„, a dezvăluit Ion Pascu.

„Tyson” din Dârza a fost ameninţat cu bătaia de „Mitraliera” John. El şi l-a tatuat pe pumn pe Tyson.

Eu i l-am pregatit pe Tyson. Îl termin într-o repriză„, a spus şi Cosmin Bucătaru.

Recomandări
  • „Mitraliera” John, interviu de senzație la AS.ro LIVE
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și