Închide meniul
Video

Moroşanu se apucă de scris propria versiune a cărţii "Amintiri din copilărie". Organizează şi o gală cu "aplauze artificiale"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2020, 18:38

Actorul Cătălin Moroşanu face senzaţie pe platourile de filmare în acţiunea de salvare a fetiţei răpite de mafioţi. Mai nou, Moroşanu îşi scrie povestea vieţii. El va povesti, în carte, şi amintiri din copilărie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroşanu are programul încărcat pe timpul pandmiei

"M-am apucat şi de scris, mai fac un film, mă bag în alt business văd… ce rost are să mai fac meciuri?", a reacţionat Moroşanu.

Cătălin Moroşanu va organiza, în luna august, prima gală de la izbucnirea pandemiei. 

"Vom face piramide de opt sportivi. Marele premiu, la fiecare piramida, va fi de zece mii de euro. Eşti tare, eşti valoros, vei încasa banii!", a explicat sportivul din Cotnari. 

Luptătorii vor fi testaţi de două ori şi vor sta în carantină înainte să urce în ring. Ca şi la fotbal, fanii au interzis la gală.

Reclamă
"M-am gândit să pun nişte aplauze din alea artificiale" 

De când a fost pe Oblemenco, moldoveanul Moroşanu s-a dat cu oltenii la fotbal.

"La câţi fani are Universitatea Craiova, ar fi şi păcat să nu ia titlul. Oricum, CFR a luat tot timpul titlul. Hai, că ne-am săturat de CFR Cluj. Îl respect pe Dan Petrescu din toată inima mea! Dar să mai câştige şi oltenii ăştia, mă. Chiar merită băieţii!", a declarat Cătălin Moroşanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și