Închide meniul

Mutarea începutului de an în box. Joshua este ajutat de Floyd Mayweather

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 1 ianuarie 2022, 22:06

Mutarea începutului de an în box. Joshua este ajutat de Floyd Mayweather

Mutarea începutului de an în box vine din partea lui Anthony Joshua. Acesta a fost ajutat la antrenament e marele Floyd Mayweather.

Profimedia

Mutarea începutului de an în box vine din partea lui Joshua. Acesta a participat la un antrenament în Dubai, acolo unde a fost supervizat de nimeni altul decât cel mai bun boxer din ultimii 20 de ani, Floyd Mayweather.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joshua se pregătește să își ia revanșa în fața lui Usyk, cel care l-a învins în septembrie și i-a luat centurile. Ucraineanul își dorea un meci cu Fury dar Joshua a activat clauza de revanșă din contract.

Floyd i-a supervizat antrenamentul lui Joshua și i-a dat câteva sfaturi acestuia. ”Cel mai bun lucru pe care îl poți face e să ajuți tânăra generație”, a spus Mayweather.

Mutarea începutului de an! Joshua a părăsit vechea echipă

Anthony Joshua a schimbat echipa după înfrângerea în fața lui Usyk. Britanicul a renunțat la echipa din Anglia condusă de Rob McCracken, și s-a antrenat în mai multe săli în ultima perioadă, încercând să își găsească locul.

Joshua a s-a antrenat cu Virgul Hunter, omul care i-a pregătit pe campionii mondiali Andre Ward, Andre Berto sau Amir Khan.

Reclamă

De asemenea, Joshua s-a pregătit și sub comanda lui Eddy Reynoso, cel mai în vogă antrenor din box, cel care îi are sub comandă pe Canelo, Andy Ruiz și Ryan Garcia, printre alții.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și