Închide meniul

Numele super ciudat pe care McGregor i l-a pus fiului abia născut! Cum a ales să îl denumească

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2023, 18:28

Numele super ciudat pe care McGregor i l-a pus fiului abia născut! Cum a ales să îl denumească

Profimedia

Numele super ciudat pe care McGregor i l-a pus fiului abia născut! Cum a ales să îl denumească

Numele super ciudat pe care McGregor i l-a pus fiului abia născut? Acesta are o semnificație în limba irlandeză, una care nu pare foarte potrivită pentru un prenume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia McGregor a adus pe lume un nou copil. După Conor Junior și Rian, băieți, și Croia, fată, a venit un al treilea băiat. Numele ales de Conor este cel puțin ciudat.

Numele super ciudat pe care McGregor i l-a pus fiului abia născut

Acesta și-a denumit băiatul… Mack. Numele are semnificația ”fiul lui” în irlandeză, cuvânt de la care s-au format și derivatele britanice ”Mac” sau ”Mc” ce preced numele de familie. Acesta din urmă se află deja în componența numelui lui Conor McGregor, care înseamnă Conor ”Fiul lui” Gregor.

Practic, pe noul fiu al lui Conor McGregor îl cheamă Mack McGregor, care, în traducere, înseamnă ”Fiul lui” ”Fiul lui” Gregor.

Dacă unii fani au criticat alegerea făcută de Conor, alții s-au bucurat. Mai mulți fani ai irlandezului cred că numele Mack vine de la porecla lui Conor, ”Mystic Mac”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și