Închide meniul

O campioană mondială și europeană la Judo se bate duminică pe AntenaPLAY

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 20 ianuarie 2023, 13:19

O campioană mondială și europeană la Judo se bate duminică pe AntenaPLAY

Profimedia

Laetitia Blot of France (bottom) fights with Japan's Tsukasa Yoshida (top) during their under 57kg women's quarter finals at the Judo Grand Slam Tokyo 2014 in Tokyo on December 5, 2014.

O campioană mondială și europeană la Judo se bate duminică în cușca de MMA. Gala este transmisă de AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laetitia Blot (foto kimono alb), una dintre cele mai bune franțuzoaice din MMA, se bate pentru centură cu Ernesta Kareckaite din Lituania. Cele două au luptat una împotriva celeilalte și în 2021. Atunci, meciul dintre ele s-a terminat la egalitate.

Franțuzoaica are un palmares impresionant în spate în artele marțiale. Aceasta este campioană mondială și europeană de Judo cu echipa Franței. Ambele titluri au fost câștigate în 2014. De asemenea, este câștigătoarea European Games în 2015. Laetitia are în palmares și 2 Grand Prix-uri plus alte trofee internaționale. Per total, în cariera sa la Judo a strâns 8 medalii de aur internaționale, 6 de argint și 10 de bronz.

Pe lângă aceste performanțe, Laetiția are medalii de aur câștigate și la Sambo dar și la Lupte. La 39 de ani, franțuzoaica vrea să ajungă la cel mai înalt nivel și în MMA-ul profesionist.

O campioană mondială și europeană la Judo se bate duminică pe AntenaPLAY

Gala de duminică începe la ora 20:00, iar cele mai importante meciuri sunt de la 21:30. Main Event-ul este un meci de centură între două fete. Cele două se bat pentru titlul la 56.7kg.

Reclamă

Co main event-ul este între francezul Yazid Chouchane și englezul Chris Fishgold. Acesta din urmă a fost campion Cage Warriors, una dintre cele mai puternice promoții din Europa. Apoi, a avut un contract de 4 meciuri în UFC, dar a câștigat doar unul.

Adversarul său are un palmares foarte bun în UAE Warriors, una dintre cele mai puternice promoții din lume. Yazid are 3-1 recordul în UAEW.

Un alt meci interesant este între două franțuzoaice, Stepahnie Page și Eva Dourthe. Stephanie are în palmares meciuri în promoții puternice ca Bellator, Combate Global sau Hexagone. Adversara sa a fost campioana promoției EBD în 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Iată mai jos fight card-ul galei:

1. 70kg: Parwaiz Arabzai FRA vs Nika Kobaxidze GEO
2. 70kg: Wilson Varela FRA vs Kacper Brozdziak POL
3. 93kg: Damien Remy FRA vs Martin Horsky CZE
4. 61kg: Priscila de Souza BRA vs Nora Cornolle FRA
5. 84kg: Matthieu Duclos FRA vs Tobiasz Lewandowski POL
6. 52kg: Stephanie Page FRA vs Eva Dourthe FRA
7. 77kg: Romain Debienne FRA vs Victor Verchere FRA
8. 64kg: Dean Garnett ENG vs Miguel Haro FRA
9. 73kg: Chris Fishgold ENG vs Yazid Chouchane FRA
10. 56kg: Laetitia Blot FRA vs Ernesta Kareckaite LIT

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și