Închide meniul

O nouă victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1! Românul și-a făcut KO adversarul în runda a doua

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 12 martie 2023, 11:13

O nouă victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1! Românul și-a făcut KO adversarul în runda a doua

Lătescu a ajuns astfel la a doua victorie în K-1, celebra promoție care era etalonul sporturilor de contact în anii 90.

O nouă victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1! Acesta l-a învins prin KO în runda a doua pe Seiya Tanigawa. Japonezul nu a avut nicio șansă în fața românului, care l-a pus de mai multe ori la podea. La finalul meciului, Lătescu s-a adresat și în japoneză fanilor prezenți la meci, spre deliciul publicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lătescu a ajuns astfel la a doua victorie în K-1, celebra promoție care era etalonul sporturilor de contact în anii 90. De atunci, K-1 a avut o perioadă în care a dispărut de pe piață, iar apoi a revenit dar este doar o umbră a promoției uriașe din trecut.

Chiar și așa, scena K-1 din Japonia este la un nivel uriaș. Fanii vin în continuare în număr foarte mare la galele organizate în arene de zeci de mii de locuri.

O nouă victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1!

Ștefan a ajuns la a doua victorie în K-1, după ce l-a învins pe Mahmoud Sattari din Iran, anul trecut. Și acel meci a fost câștigat, de asemenea, prin KO în runda a doua.

Luptătorul român a ajuns astfel la 11 victorii și doar 2 înfrângeri în carieră, deși are doar 21 de ani. Acesta a fost învins doar de Ionuț Iancu, poreclit Tănculețul. În rest, sportivul de la Scorpions Iași are victorii în fața unor nume cunoscute ca Dzevad Poturak, Konstantin Gluhov sau Sam Tevette.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și