Închide meniul

O nouă victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1! Românul și-a făcut KO adversarul în runda a doua

Florian Ceafalău Publicat: 12 martie 2023, 11:13

Reclamă
O nouă victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1! Românul și-a făcut KO adversarul în runda a doua

Lătescu a ajuns astfel la a doua victorie în K-1, celebra promoție care era etalonul sporturilor de contact în anii 90.

O nouă victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1! Acesta l-a învins prin KO în runda a doua pe Seiya Tanigawa. Japonezul nu a avut nicio șansă în fața românului, care l-a pus de mai multe ori la podea. La finalul meciului, Lătescu s-a adresat și în japoneză fanilor prezenți la meci, spre deliciul publicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lătescu a ajuns astfel la a doua victorie în K-1, celebra promoție care era etalonul sporturilor de contact în anii 90. De atunci, K-1 a avut o perioadă în care a dispărut de pe piață, iar apoi a revenit dar este doar o umbră a promoției uriașe din trecut.

Chiar și așa, scena K-1 din Japonia este la un nivel uriaș. Fanii vin în continuare în număr foarte mare la galele organizate în arene de zeci de mii de locuri.

O nouă victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1!

Ștefan a ajuns la a doua victorie în K-1, după ce l-a învins pe Mahmoud Sattari din Iran, anul trecut. Și acel meci a fost câștigat, de asemenea, prin KO în runda a doua.

Luptătorul român a ajuns astfel la 11 victorii și doar 2 înfrângeri în carieră, deși are doar 21 de ani. Acesta a fost învins doar de Ionuț Iancu, poreclit Tănculețul. În rest, sportivul de la Scorpions Iași are victorii în fața unor nume cunoscute ca Dzevad Poturak, Konstantin Gluhov sau Sam Tevette.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris 6 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și