Închide meniul
Foto

O tânără s-a lăsat desfigurată pentru bani. A primit lovituri brutale! Cum a ajuns să arate

De Antena Sport
Publicat: 31 ianuarie 2023, 19:23

O tânără s-a lăsat desfigurată pentru bani şi faimă. Este vorba de o vedetă de 27 de ani, care are nu mai puţin de 3.5 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram. Poloneza Kamila Smogulecka şi-a uluit fanii cu ultimele imagini postate pe reţelele sociale.

Reclamă
Kamila Smogulecka, cu faţa tumefiată

O tânără s-a lăsat desfigurată pentru bani

Kamila Smogulecka, cu faţa tumefiată / Instagram

Kamila a devenit cunoscută la nivel mondial după ce a debutat în cuşca de MMA, în 2020. Numărul fanilor ei a „explodat” în momentul în care, pentru a se îmbogăţi, şi-a făcut şi cont pe platforma destinată adulţilor, OnlyFans.

Reclamă

O tânără s-a lăsat desfigurată pentru bani

În ultima perioadă, Kamila Smogulecka s-a ferit să mai posteze imagini. Întrebată care este motivul, tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a recunoscut ce s-a întâmplat.

Reclamă

Vedeta MMA a avut parte de o luptă de coşmar. A fost învinsă după ce a primit lovituri brutale. A părăsit „cuşca” cu faţa tumefiată şi ochii vineţi. A avut nevoie de o lună de recuperare.

Pentru cei care întreabă: s-a întâmplat în prima rundă, am luptat tot meciul cu ochii aşa şi am pierdut doar la puncte. Recuperarea completă a durat mai puțin de o lună„, a transmis Kamila Smogulecka pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by 𝐙𝐔𝐒𝐉𝐄 (@zusjeofficial)

Fanii ei au reacţionat imediat şi au avut reacţii tulburătoare. I-au cerut să nu mai lupte în MMA, anunţă dailystar.co.uk: „De ce și-ar strica fața o femeie atât de frumoasă???!”, „Încearcă un alt sport

Cu numele de scenă Zusje, Kamila este şi cântăreață. Şi-a lansat deja câteva single-uri, care i-au adus 33.000 de ascultători lunari pe Spotify.

Conor McGregor a bătut o femeie

Acuzații șocante la adresa marelui star din MMA. Irlandezul Conor McGregor este acuzat de o femeie că a bătut-o cu pumnii și picioarele la o petrecere pe yacht. Faptele sale sunt investigate de poliția din Spania și de cea din Irlanda. Conform informațiilor, sunt mai mulți martori la acest incident.

Evenimentul a avut loc în luna iulie, atunci când Conor și-a sărbătorit ziua de naștere în Ibiza. Petrecerea a avut loc la el pe yacht, o ambarcațiune de lux în valoare de zeci de milioane de dolari.

Femeie susține că a fost luată la bătaie din senin de Conor, care a lovit-o foarte agresiv. ”Deodată a luat-o razna. M-am trezit că mă loveste cu piciorul în burtă iar apoi mi-a dat un pumn în față. A trebuit să sar în apă ca să scap cu viață, credeam că mă omoară. Avem mulți prieteni comuni, am fost șocată că mi-a făcut asta”, a spus femeia pentru presa din Spania.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Femeia spune că a fost părăsită în apă, la distanță mare de țărm. Conform declarațiilor date, aceasta a fost salvată de Paza de Coastă din Spania.

La acea vreme, femeia, care susține că se știe cu Conor din copilărie, crescând în același cartier, a depus plângere în Irlanda, când a ajuns acasă. Ancheta a fost oprită după ce s-a descoperit că femeia nu a depus plângere în Spania, dar investigațiile au fost reluate la cererea avocatului femeii.

În replică, avocatul lui Conor a spus că știe de ancheta deschisă în vară dar că aceasta nu a cotinuat din lipsă de probe, iar clientul său se declară nevinovat. Momentan, irlandezul nu a fost pus sub acuzare, dar poliția lucrează la acest caz.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea