Închide meniul

Ofertă unică făcută în istoria boxului! Cu cine vrea Tyson Fury să boxeze gratuit în meciul de retragere

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 21 iulie 2022, 10:57

Ofertă unică făcută în istoria boxului! Cu cine vrea Tyson Fury să boxeze gratuit în meciul de retragere

Tyson Fury l-a făcut KO pe Deontay Wilder în ultimul meci

Profimediaimages

Ofertă unică făcută în istoria boxului! Cel mai bun boxer din lume, Tyson Fury, vrea să mai facă un meci și apoi să se retragă. Acesta și-a anunțat retragerea chiar după meciul din aprilie, cu Dillian Whyte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după meci, Fury a declarat că s-a retras. Dar britanicul tocmai ce a anunțat că mai vrea un meci. Contrar așteptărilor, nu mai boxează pentru bani, ci pentru faimă.

Ofertă unică făcută în istoria boxului! Fury vs Joshua pe gratis?

Fury l-a provocat pe Anthony Joshua la un meci de box fără bani implicați. Acesta vrea ca lupta să fie accesibilă tuturor englezilor. Nici măcar în arenă nu se vor cere bani!

”Confirm ce am mai spus până acum. Vreau să boxez pentru toată Anglia, pe gratis, cu Anthony Joshua. Semnez azi. Meciul va fi gratuit la TV iar biletele vor fi de asemenea gratuite. Nu se va face niciun ban din meciul ăsta uriaș. Lupta asta e pentru toată Anglia. Eu sunt cel care face ofertă, accepți sau la revedere”, a spus Fury.

Rămâne de văzut dacă Joshua va accepta oferta. Este greu de crezut că un asemenea meci va rămâne cu încasări zero. Ambii sportivi sunt recunoscuți pentru cifrele uriașe pe care le fac pentru un meci, de peste 20 de milioane de euro.

Reclamă

Până să accepte acest meci, Joshua are de trecut de Usyk. Ucraineanul l-a bătut în septembrie și i-a luat centurile. Cei doi boxează în revanșă pe 20 august, în Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și