Închide meniul

Prima reacție a lui Benny Adegbuyi, după ce a fost făcut KO în Olanda. Benny a anunțat deja cu cine vrea să revină în ring

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2021, 13:07

Prima reacție a lui Benny Adegbuyi, după ce a fost făcut KO în Olanda. Benny a anunțat deja cu cine vrea să revină în ring

Benny Adegbuyi, reacție catastrofală după ce a aflat că Jamal Ben Saddik l-a învins cu ajutorul dopingului

Benny Adegbuyi / Instagram

”O să încep prin a vă mulțumi tuturor pentru susținere! Un meci are un singur câștigător și din păcate, aseară, nu am fost eu acela! Am făcut greșeli care m-au costat meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca și victoriile, înfrângerile m-au ajutat să ajung ceea ce sunt azi. De fiecare dată învăț și revin mai bun! Cu siguranță revanșa este meciul cu care vreau să revin în ring!”, e mesajul postat de Benny, pe pagina personală de Facebook.

Benny Adegbuyi, făcut KO de Antonio Plazibat

Antonio Plazibat a dominat total meciul, acesta reușind să îl pună la podea pe Benny și în prima rundă, atunci când românul a reușit să supraviețuiască cu greu.

Plazibat a reușit KO-ul în runda a doua, după un croșeu de dreapta ce l-a trimis pe corzi pe Benny. Românul a încercat să își revină, dar a căzut la podea iar arbitrul nu l-a mai lăsat să continue, deși s-a ridicat până la 10.

Reclamă

Benny Adegbuyi, făcut KO în runda a doua!

Pentru Benny, schimbarea adversarului se pare că a fost cu ghinion. Acesta trebuia să lupte cu Jamal Ben Saddik, dar acesta a fost mutat în main event cu câteva săptămâni înainte de gală. Overeem s-a accidentat, așa că Ben Saddik a fost avansat pe card.

Pentru croat, victoria cu Benny nu e prima în fața unui român. Acesta i-a învins în trecut pe Bogdan Stoica și pe Dănuț Hurduc. Benny, locul 2 în clasamentul GLORY, venea după o victorie mare cu Badr Hari. Pentru Plazibat, victoria cu Benny este cea mai mare din întreaga sa carieră.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și