Închide meniul

Regretul lui Benny Adegbuyi după meciul cu Badr Hari. "I-am rupt nasul, dar am vrut să-i rup și mâinile și picioarele!" Cadoul primit de la Moroşanu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 11:14

Regretul lui Benny Adegbuyi după meciul cu Badr Hari. "I-am rupt nasul, dar am vrut să-i rup și mâinile și picioarele!" Cadoul primit de la Moroşanu

Twitter Glory

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari la Glory 76

Benny Adegbuyi a primit cadou mai multe sticle de vin de la Cătălin Moroşanu, cel care l-a susţinut şi înaintea partidei, la emisiunea AS.ro LIVE. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny Adegbuyi, despre Badr Hari: "Am văzut că nu e dracul chiar atât de roz"

Benny a povestit cum a trăit din ring meciul cu Badr Hari, care îi poate aduce la anul dreptul pentru a lupta cu centura mondială pe masă.

"Intrând în meci, am văzut că nu mai e dracul chiar atât de roz. Însă Badr, prin timing și explozie m-a lovit undeva în tâmplă, am fost amețit. 

Nu-mi venea să cred că după atâta sacrificiu aș putea să pierd așa meciul. Am supraviețuit celor 40 de secunde. L-am prins într-o contră, i-am rupt nasul, am vrut să-i rup și mâinile și picioarele, dar a oprit arbitrul lupta. 

Atunci când l-am văzut jos, știam că a simțit cât de puternic sunt, că-l dor toate. Mă dureau pe mine picioarele, îmi imaginam cât l-au durut pe el genunchii și mâinile

Reclamă

Am adus una dintre cele mai mari victorii pentru mine, pentru kickboxingul românesc”, a spus Benny.

Benny Adegbuyi: "M-am simțit de parcă aș fi câștigat Cupa Mondială"

Adegbuyi a fost impresionat de primirea pe care i-au organizat-o rudele şi prietenii. Aceştia l-au aşteptat cu tort şi şampanie în parcarea aeroportului.

"M-am simțit superb, de parcă aș fi câștigat Cupa Mondială. Mi-am dat seama că astea sunt cele mai importante momente în viață, alături de cei apropiați. Am aţipit doar o oră sau două. Mă dor picioarele de nu mai pot. Am stat cu ele în sus!

Reclamă 4 / 0/3

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Să ne bucurăm de victorie, pentru că merit, zic eu, așa, mai egoist", a mai spus Benny.

Luptătorul român va fi prezent mâine dimineţă la emisiunea AS.ro LIVE. 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari
  • Mâine, de la 10:30, la AS.ro LIVE, vor fi invitaţi Ana Maria Brânză şi Benny Adegbuyi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai Vezi toate știrile
Citește și