Închide meniul

Revenire de senzație! Cristian Mitrea întră în cușca HEROES în 2022: ”Vreau o victorie cu spectatori în tribune”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 7 decembrie 2021, 11:35 / Actualizat: 7 decembrie 2021, 13:34

Revenire de senzație! Cristian Mitrea întră în cușca HEROES în 2022: ”Vreau o victorie cu spectatori în tribune”

Revenire de senzație în MMA-ul românesc. Cristian Mitrea, unul dintre cei mai buni luptători români de MMA, va lupta în galele iFight HEROES.

Heroes Fight League

Revenire de senzație în cușca de MMA. Cristian Mitrea a anunțat că va lupta în startul anului 2022 în promoția iFight HEROES. Acesta a fost ring announcer la primele 2 ediții ale galelor iFight HEROES. Mitrea speră ca meciul de revenire să fie cu spectatori în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mă gândesc de mult timp la momentul revenirii în cușcă. Am făcut 40 de ani, am destule accidentări și o pauză de 3 ani din cușcă dar sufletul meu și mintea mea îmi spun că mai pot. Îmi doresc mult să revin, am voință și motivație să revin. Obiectivul meu pentru 2022 este să adaug o victorie în palmares la începutul anului viitor”, a spus Mitrea pentru AS.ro.

Revenire de senzație! Mitrea urcă iar în cușcă în 2022

Cristian Mitrea este unul dintre cele mai importante nume din MMA-ul românesc. Acesta are un palmares de 9 victorii și 2 înfrângeri, fiind primul campion de MMA la categoria grea, la profesioniști, din România.

Acesta spune că dorința sa pentru anul viitor este să aibă meci cu public, pentru că fanii l-au ajutat mereu. ”Îmi doresc enorm ca acest moment, al revenirii, să fie aproape de fanii mei, să facem o gală spectaculoasă cu public. Jumătatea din energia pentru un meci o iau de la ei, sunt foarte importanți pentru mine”, a declarat Cristian Mitrea.

Galele iFight HEROES 1 și 2 de pe Antena1, lideri de audiență în 2021

Cele două ediții ale galelor iFight HEROES, ce au avut loc pe 12 mai și 19 noiembrie, sunt lideri de audiență pe anul în curs în ceea ce privește galele de MMA, și în primele 2 promoții ca audiență dintre toate galele de contact.

Reclamă

Evenimentele au fost transmise de Antena1 și AntenaPlay.ro. Platforma on-line pregătește de asemenea surprize fanilor sporturilor de contact în anul ce urmează, atât celor din țară cât și din străinătate.

Recomandări
  • Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae
  • Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!”
  • Cine va fi golgheterul Ligii 1?

    Vezi rezultatele

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
    Citește și