Închide meniul

Revenire spectaculoasă în ring! Diana Belbiță are parte de un super meci în UFC. ”Este timpul să fac istorie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 18:49

Revenire spectaculoasă în ring! Diana Belbiță are parte de un super meci în UFC. ”Este timpul să fac istorie!”

Facebook / Diana Belbiță Oficial

Revenire spectaculoasă în ring! Diana Belbiță are parte de un super meci în UFC. ”Este timpul să fac istorie!”

Sportiva din România va lupta pe 15 iulie contra Lianei Jojua, care are un record de șapte victorii și trei înfrângeri. De partea cealaltă, Belbiță a adunat în carieră 13 succese și cinci înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am așteptat cu răbdare să-mi vină rândul. Este timpul să fac ISTORIE!”, a scris Belbiță pe Facebook.

I’ve been patiently waiting my turn. It’s time to make HISTORY! #dianabelbita #historymaker #ufc #ufcfighter #July15 #fightisland #teambelbita #fightergirls #houseofchampions #canada #romania
Publicată de Diana Irena Belbita Oficial pe Luni, 15 iunie 2020

Diana Belbiță evoluează în UFC din 2019

Diana este multiplă campioana națională, europeană și mondială la Kempo, campioană la kickboxing și acum este în UFC. Belbiță a deținut centura Real Xtreme Fighting, în cea mai mare promoție de MMA din România.

Pe 23 aprilie 2019 Diana anunțase oficial că a semnat un contract cu UFC, iar pe 18 octombrie și-a făcut debutul, pierzând cu Molly McCann prin decizie. 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și