Închide meniul

Sandu Lungu va lupta în cușcă iar. Colosul din Oradea, primit ca o legendă în Heroes Fight League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2022, 10:58

Sandu Lungu va lupta în cușcă iar. Colosul din Oradea, primit ca o legendă în Heroes Fight League

Sandu Lungu va fi supervisor în grand prix-ul greilor

Facebook Sandu Lungu

Sandu Lungu va lupta în cușca de MMA după o pauză de 4 ani. Luptătorul român s-a concentrat în ultimii ani pe meciurile de kickboxing.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poreclit ”Muntele Bihorului” pentru gabaritul său uriaș, dar și pentru forța loviturilor, Alexandru Lungu va lupta în galele iFight Heroes începând cu toamna acestui an. Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Anunțul făcut de organizatori i-a entuziasmat pe fanii sportivului dar și ai MMA-ului.

”Suntem fericiți că putem oferi publicului din România șansa de a vedea în cușcă una dintre legendele sportului de contact românesc! De-a lungul timpului, victoriile lui Sandu Lungu au ajuns la cele mai importante publicații și televiziuni din lume, fiind unul dintre pilonii principali pe care s-a clădit acest sport în România!”, a fost mesajul postat pe Facebook de promoția Heroes Fight League.

Sandu Lungu, prezent pe 24 iunie la gala iFight Heroes de la București

Sandu Lungu va fi prezent la gala iFight HEROES, de pe 24 iunie, de la Circul Metropolitan din București. Acesta va superviza FORTUNA Heavyweight Grand Prix. Turneul de la categoria grea va desemna campionul promoției dar și cel mai bun greu din România. 8 grei se vor bate pentru centura de campion într-un turneu ce se va întinde pe mai multe gale.

Reclamă

Alexandru Lungu deține câteva performanțe unice în sporturile de contact. Acesta este campion mondial la judo, primul și singurul român care a luptat în celebrul circuit din Japonia, Pride FC, românul care a învins cel mai important nume într-un meci de MMA, Mighty Mo, are un palmares de 17-5 în MMA, fără niciun meci la decizie, și un palmares de 15-2 pe reguli de kickboxing.

Evenimentul va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și