Închide meniul
Video

Ştefan Lătescu luptă în aceeași gală cu Badr Hari, Glory 88, în AntenaPLAY. ”Voi face un meci mare”

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2023, 22:59

Reclamă

AS.ro LIVE | Ştefan Lătescu este invitatul lui Dan Pavel

Ştefan Lătescu a debutat cu o victorie în Glory / Facebook Ștefan Lătescu

Urmaşul lui Moroşanu îşi vede visul cu ochii. Ştefan Lătescu va debuta în Glory la Paris şi va lupta în acelaşi ring cu idolul copilăriei, Badr Hari, live în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:00. Moldoveanul se face cunoscut în lume cu porecla marocanului nebun din ring.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Descoperit de Mihai Constantin, omul care l-a făcut mare și pe Moroșanu, Lătescu i-a uimit pe japonezi cu trei knock-out-uri în K1. Și va debuta la Paris în Glory.

Ştefan Lătescu luptă în aceeași gală cu Badr Hari, Glory 88, în AntenaPLAY

Lupta cu francezul Pascal Toure e în direct în AntenaPlay, sâmbătă, de la ora 21:00. Badr Hari se va bate cu britanicul McSweeney în Main Event și va afla că românul e poreclit la fel ca el – The Golden Boy.

”Eu sper să nu se supere, voi face un meci mare ca să fie pe măsura numelui”, a spus Lătescu.

Lătescu și-a ales costumul de prezentare în Champions League-ul kick-boxingului.

Reclamă

”E culoarea mea preferată, albastru combinat cu auriu. Este perfect! Pregătit pentru Paris!”, a mai spus Lătescu.

Ștefan Lătescu este cel mai nou produs al academiei Scorpions din Iași, cea care i-a dat de-a lungul timpului pe Cătălin Moroșanu și Sebastian Ciobanu. Cei doi au fost două nume mari în kickboxingul românesc în ultimele două decenii, dar Lătescu reprezintă noua generație.

Glory este promoția cea mai galonată din lume, iar Pascal Toure este cu siguranță cel mai puternic adversar întâlnit până acum. Acesta are 15 victorii și 7 înfrângeri la profesioniști. Toure vine după un meci cu actualul campion din Glory, rusul Vakhitov, pierdut la decizie.

Reclamă 4 / 0/3

Super-gală transmisă LIVE în AntenaPLAY

Super gală transmisă LIVE în AntenaPLAY pe 9 septembrie. Evenimentul din Paris are un super fight card. Fanii kickboxingului îi vor putea vedea la treabă pe Badr Hari și James McSweeney în main event.

De asemenea, Tifanny van Soest își apără titlul cu franțuzoaica Sarah Moussaddak. Americanca este una dintre cele mai bune luptătoare din lume, deținân centura de campioană din 2019. Meciul cu Moussaddak este o revanșă, după lupta de anul trecut, terminată la decizie după 5 runde.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și