Închide meniul

Tyson Fury, oferă uriașă din Arabia Saudită! Cu cine vrea familia regală să îl vadă în ring

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 6 ianuarie 2022, 13:46 / Actualizat: 6 ianuarie 2022, 16:25

Tyson Fury, oferă uriașă din Arabia Saudită! Cu cine vrea familia regală să îl vadă în ring

Tyson Fury makes his entrance prior to his fight during the World Wrestling Entertainment (WWE) Crown Jewel pay-per-view in Riyadh on October 31, 2019.,Image: 480245539, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Profimedia

Tyson Fury, oferă uriașă din Arabia Saudită. Familia regală vrea să îl vadă în ring în 2022, după ce au ratat evenimentul în 2021. Fury trebuia să lupte cu Joshua dar meciul nu a mai avut loc din cauza unor probleme de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fury a boxat cu Wilder, în al treilea meci dintre cei doi, câștigând trilogia, în timp de Joshua a boxat cu Usyk. Din păcate pentru el, ucraineanul a reușit surpriza și i-a luat centurile.

Tyson Fury, oferă uriașă pentru un meci cu Usyk sau Whyte

Britanicul este prieten apropiat cu prințul Khalid bin Salman Al Saud, după cum spune chiar el. Acesta i-a dat 15 milioane de euro pentru un show de wrestling WWE în trecut.

În 2021, Fury trebuia să lupte cu Joshua la Riyad. Meciul era ca și făcut, însă au intervenit probleme de contract. Anul acesta, arabii vor să facă neapărat un meci de box în capitala lor. Variantele pentru Fury sunt Usyk, cel care a luat centurile de la Joshua, sau Whyte, cel care a fost declarat challenger obligatoriu la titlu de către WBC.

Chiar dacă nu s-a vehiculat o sumă oficială, bursa pentru meci s-ar ridicat undeva la 40 de milioane de dolari, mare parte din ei pentru Fury iar restul pentru unul dintre cei doi adversari.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și