Închide meniul

Tyson Fury vs Wilder în iulie. Momente ciudate între cei doi la conferința de presă – VIDEO

Florian Ceafalău Publicat: 16 iunie 2021, 13:07

Reclamă
Tyson Fury vs Wilder în iulie. Momente ciudate între cei doi la conferința de presă – VIDEO

Profimedia

Tyson Fury și Wilder se bat pentru a treia oară în iulie, după un egal și o victorie Fury. Cei doi au avut o conferința de presă ciudată.

Tyson Fury vs Wilder în iulie. Este meciul pe care îl așteaptă toată lumea în această vară. Cei doi au o istorie deja cunoscută. Ambii erau neînvinși înainte de ultimul meci. Fury l-a făcut însă KO pe Wilder și i-a luat centura de campion. Cei doi au mai avut un prim meci care s-a terminat egal, iar lupta din iulie este a treia confruntare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interesant este că Fury nu a vrut să lupte cu Wilder. Acesta se înțelesese cu Joshua, celălalt campion la grea, dar meciul dintre ei a căzut. Wilder a activat o clauză din contract care îi permitea să ceară revanșa după ultimul meci. Americanul a anulat de unul singur meciul dintre Fury și Joshua și va lupta în iulie cu The Gipsy King.

Tyson Fury vs Wilder în iulie. Momente ciudate la conferinta de presă

Conferința de presă dintre cei doi a fost una ciudată. Wilder nu a dorit să asculte deloc ceea ce se vorbește. Acesta a venit cu căști, ochelari și mască și a evitat mereu contactul vizual cu Fury. Wilder s-a mulțumit să spună doar câteva cuvinte atunci când i-a venit rândul. Este cunoscut faptul că acesta a avut o perioadă dificilă psihic după ce a fost făcut KO de Fury.

În schimb, Fury a oferit imagini ciudate când a venit la conferință… la bustul gol. Acesta nu a avut nicio jenă în a sta în fața a milioane de fani la fel cum stă în ring. Fury a încercat să intre în mintea lui Wilder cu diferite remarci dar nu a avut succes. Wilder și-a ținut mereu căștile pe urechi.

Cei doi vor lupta pe 24 iulie, iar Wilder a promis la conferință că îl va decapita pe Fury, lucru ce a stârnit râsul britanicului.

Reclamă
Reclamă 4

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

12:05

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și