Închide meniul

Tyson Fury vs Wilder în iulie. Momente ciudate între cei doi la conferința de presă – VIDEO

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 16 iunie 2021, 13:07

Tyson Fury vs Wilder în iulie. Momente ciudate între cei doi la conferința de presă – VIDEO

Profimedia

Tyson Fury și Wilder se bat pentru a treia oară în iulie, după un egal și o victorie Fury. Cei doi au avut o conferința de presă ciudată.

Tyson Fury vs Wilder în iulie. Este meciul pe care îl așteaptă toată lumea în această vară. Cei doi au o istorie deja cunoscută. Ambii erau neînvinși înainte de ultimul meci. Fury l-a făcut însă KO pe Wilder și i-a luat centura de campion. Cei doi au mai avut un prim meci care s-a terminat egal, iar lupta din iulie este a treia confruntare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interesant este că Fury nu a vrut să lupte cu Wilder. Acesta se înțelesese cu Joshua, celălalt campion la grea, dar meciul dintre ei a căzut. Wilder a activat o clauză din contract care îi permitea să ceară revanșa după ultimul meci. Americanul a anulat de unul singur meciul dintre Fury și Joshua și va lupta în iulie cu The Gipsy King.

Tyson Fury vs Wilder în iulie. Momente ciudate la conferinta de presă

Conferința de presă dintre cei doi a fost una ciudată. Wilder nu a dorit să asculte deloc ceea ce se vorbește. Acesta a venit cu căști, ochelari și mască și a evitat mereu contactul vizual cu Fury. Wilder s-a mulțumit să spună doar câteva cuvinte atunci când i-a venit rândul. Este cunoscut faptul că acesta a avut o perioadă dificilă psihic după ce a fost făcut KO de Fury.

În schimb, Fury a oferit imagini ciudate când a venit la conferință… la bustul gol. Acesta nu a avut nicio jenă în a sta în fața a milioane de fani la fel cum stă în ring. Fury a încercat să intre în mintea lui Wilder cu diferite remarci dar nu a avut succes. Wilder și-a ținut mereu căștile pe urechi.

Cei doi vor lupta pe 24 iulie, iar Wilder a promis la conferință că îl va decapita pe Fury, lucru ce a stârnit râsul britanicului.

Reclamă

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și