Închide meniul
VIDEO

Un „hater” a mers 300 de kilometri ca să se bată cu campionul mondial Sunny Edwards! Boxerul a urcat cu el în ring. Cum s-a terminat lupta

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iulie 2022, 12:40

Un „hater a mers 300 de kilometri ca să se bată cu campionul mondial Sunny Edwards! Boxerul a urcat cu el în ring. Cum s-a terminat lupta

Sunny Edwards s-a luptat cu un "hater" de pe Twitter

Sunny Edwards s-a luptat cu un "hater" de pe Twitter / Boxing King Media

Un „hater” a mers 300 de kilometri ca să se bată cu Sunny Edwards (26 de ani), campionul mondial la categoria muscă. Boxerul englez n-a stat deloc pe gânduri și a urcat în ring cu bărbatul care l-a criticat și a făcut glume pe seama lui, pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul respectiv, pe nume Fab Tanga, a plătit 110 lire pentru a călători cu trenul din Londra la Sheffield, la sala de antrenament a lui Edwards, pugilistul neînvins în cele 18 meciuri disputate în carieră.

Un „hater” a mers 300 de kilometri ca să se bată cu campionul mondial Sunny Edwards

Tanga a făcut o obișnuință din a-și bate joc de Sunny Edwards în mediul online, devenind un „hater” al campionului mondial, așa cum este denumită în vocabularul urban o persoană căreia îi place să râdă pe seama altcuiva, în mod repetat, fără un motiv anume.

Potrivit Daily Mail, cei doi au avut un schimb acid de replici pe Twitter, în urma căreia Tanga a decis să-l confrunte față în față pe celebrul boxer.

„Hater-ul” i-a transmis lui Edwards cu o zi înainte că va veni să se bată cu el, iar campionul mondial a acceptat provocarea inedită.

Reclamă

„Sunt pe drum, să nu pleci nicăieri!”, a fost răspunsul lui Sunny Edwards, pe Twitter.

La scurt după mesajul respectiv, pugilistul și-a făcut apariția la sala lui din Sheffield, în timp ce copiii săi au fost lăsați în mașină.

Edwards l-a făcut K.O. pe criticul său în runda a doua

Cei doi au urcat în ring, iar Sunny Edwards a început seria de lovituri asupra bărbatului care l-a călcat pe nervi în ultima vreme. Confruntarea a fost transmisă live pe rețelele sociale, spre delirul fanilor campionului mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Edwards s-a jucat cu „hater-ul” în prima rundă, de multe ori prefăcându-se că îl lovește. Tanga, care este și el boxer amator, a încercat să dea replica, însă a fost în zadar. Sunny s-a ferit de toate loviturile sale, iar în runda a doua și-a pierdut complet răbdarea.

Deținătorul centurii la categoria muscă a expediat un croșeu de stânga în fața lui Fab Tanga, în urma căreia bărbatul din Londra a rămas întins pe corzi, anunțând finalul luptei.

Sunny Edwards a obținut centura IBF la categoria muscă în luna mai a anului 2021, după ce l-a învins la puncte pe Moruti Mathalane. În ultima luptă pentru apărarea centurii, englezul l-a bătut pe Muhammad Waseem, în luna martie a acestui an.

 

Recomandări
  • Un „hater” a mers 300 de kilometri ca să se bată cu Sunny Edwards
  • Campionul mondial IBF la categoria muscă a urcat cu el în ring

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și