Închide meniul

Un luptător din Heroes Fight League, la un pas de UFC! A ajuns în The Ultimate Fighter

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 martie 2023, 11:10

Un luptător din Heroes Fight League, la un pas de UFC! A ajuns în The Ultimate Fighter

HEROES

Lee Hammond a debutat la profesioniști în noiembrie 2021, în gala Heroes Fight League cu numărul 2

Un luptător din Heroes Fight League a ajuns în celebrul show The Ultimate Fighter. Acesta este o rampă de lansare a sportivilor către cea mai mare promoție de MMA din lume, UFC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lee Hammond a debutat la profesioniști în noiembrie 2021, în gala iFight Heroes Fight League cu numărul 2. Acesta l-a învins pe Ionuț Broștic prin TKO în prima rundă. În martie 2022, Lee a luptat iar în România, câștigând lupta cu Bogdan Blăjan din gala iFight Heroes Fight League 3.

La doar un an de la acel meci, Lee a semnat cu show-ul TUF, cel care permite sportivilor, în urma disputării mai multor meciuri, să ajungă în UFC.

Irlandezul are un palmares imaculat, de 5 victorii din tot atâtea meciuri la profesioniști. Printre ele, și o victorie în Bellator, în chiar al doilea meci din carieră.

Un luptător din Heroes Fight League a ajuns în TUF!

Lee face parte din echipa lui Conor McGregor. Superstarul irlandez a revenit în activitate după o pauză lungă cauzată de o fractură la picior. Acesta va antrena împotriva americanului Michael Chandler, iar cei doi vor lupta în a doua jumătate a acestui an.

Reclamă

Hammond nu este primul sportiv ce, datorită meciurilor din HEROES, a ajuns într-o promoție mare la nivel mondial. Mădălin Pîrvulescu a debutat de asemenea în HEROES, având 3 victorii în promoția românească, iar acum luptă în KSW, cea mai puternică promoție de MMA din Europa.

Janos Csukas a semnat cu Rizin, cea mai puternică promoție de MMA din Japonia, după o victorie în HEROES iar Alin Chirilă a semnat cu UAE Warriors după 2 victorii în HEROES.

De asemenea, mai mulți luptători ai promoției au luptat în gale puternice din Serbia, Bulgaria sau Austria.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și