Închide meniul
Video

Un moldovean îl "repară" pe cel mai temut luptător din cuşcă. Milionarul primeşte un tratament inedit. "Îi fac pălincă cu ierburi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2020, 17:50

Vasile Bria este de şase ani maseur, fizioterapeut şi osteopat pentru Conor. Omul a muncit în construcţii înainte să-l întâlnească pe irlandezul nebun din cuşcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ca să vă spun cinstit, nici nu l-am cunoscut. Eu m-am ridicat sus şi el  mi-a zis: 'Eu sunt Conor McGregor. Oi fi tu Conor McGregor… ia scrie aici, în telefon, cum te cheamă, că te uit până acasă", a dezvăluit Bria pentru AntenaSport. 

Irlandezul nu pleacă nicăieri în lume fără omul care îi ia durerea cu mâna.

"Lucrez şi cu coastele, cu ghionturile, încheieturile, cu toate, cu tot, tot. Şi lucrez agresiv, cu durere. E durere mare când vin, dar pleacă cum pleacă. Eu îi fac pălincă cu ierburi, îi dau când îi trebuieşte, când răceşte, îi dau eu toate cele", a glumit moldoveanul.

Vasile Bria are grijă de toată familia lui McGregor.

Reclamă
"V-a certat vreodată că nu i-a plăcut masajul?
Ferească Dumnezeu, cum să nu-i placă masajul? El e o parte din viaţa mea. El e mai rău ca un copil. Copilul meu!"
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și