Video

Un moldovean îl "repară" pe cel mai temut luptător din cuşcă. Milionarul primeşte un tratament inedit. "Îi fac pălincă cu ierburi"

De Antena Sport
Publicat: 14 iulie 2020, 17:50

Un moldovean este omul din spatele lui Conor McGregor. Doctor Pain îl transformă într-o maşină de luptă pe starul din cuşcă. Îl cheamă Vasile, îl "torturează" pe McGregor la masaj şi îl scapă de boli cu palincă şi ierburi.

Reclamă

Vasile Bria este de şase ani maseur, fizioterapeut şi osteopat pentru Conor. Omul a muncit în construcţii înainte să-l întâlnească pe irlandezul nebun din cuşcă.

Reclamă

"Ca să vă spun cinstit, nici nu l-am cunoscut. Eu m-am ridicat sus şi el  mi-a zis: 'Eu sunt Conor McGregor. Oi fi tu Conor McGregor… ia scrie aici, în telefon, cum te cheamă, că te uit până acasă", a dezvăluit Bria pentru AntenaSport. 

Irlandezul nu pleacă nicăieri în lume fără omul care îi ia durerea cu mâna.

"Lucrez şi cu coastele, cu ghionturile, încheieturile, cu toate, cu tot, tot. Şi lucrez agresiv, cu durere. E durere mare când vin, dar pleacă cum pleacă. Eu îi fac pălincă cu ierburi, îi dau când îi trebuieşte, când răceşte, îi dau eu toate cele", a glumit moldoveanul.

Vasile Bria are grijă de toată familia lui McGregor.

"V-a certat vreodată că nu i-a plăcut masajul?
Ferească Dumnezeu, cum să nu-i placă masajul? El e o parte din viaţa mea. El e mai rău ca un copil. Copilul meu!"
Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9:30 Florin Lovin anunţă dezastrul la FCSB: „Nu va reuși niciodată să câştige titlul! Mereu e la fel!” 9:22 Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus 9:00 Billel Omrani îi spune spune „pas” lui Gigi Becali! Echipele care îl vor pe atacantul francez după despărţirea de CFR Cluj 8:45 Kirsten Flipkens, cuvinte uriașe pentru Simona Halep: ”Am visat la o retragere ca azi. Am fost foarte aproape să iau un set de la o campioană ca Simona” 8:30 EXCLUSIVSergiu Hanca ştie cum poate redeveni Dinamo o forţă în Liga 1: „Să o ia de la zero, la fel ca Rapid!” 8:03 David Popovici a răbufnit și a rupt tăcerea față de cei care vor să profite de performanțele lui. Mesajul dat aproape de miezul nopții 30
iun.
23:59
VideoSergiu Hanca, mesaj de mobilizare după cele 3 înfrângeri ale naţionalei din Nations League: „Trebuie să învăţăm! Dacă nu, merităm să fim înjuraţi!” EXCLUSIV
30
iun.
23:50
Mihaela Buzărnescu, învinsă de Cori Gauff în turul 2 la Wimbledon 2022! Ana Bogdan şi Irina Bara au fost și ele eliminate
30
iun.
23:50
Lupta la titlu în Liga 1, afacere în doi! Helmut Duckadam: ”Doar FCSB o poate opri pe CFR Cluj!”
30
iun.
23:47
Simona Halep, în formă maximă înainte de duelul cu Magdalena Frech de la Wimbledon 2022: „Știu la ce să mă aștept!”
Pe același subiect
FIGHT • 5 iun., 23:48
EXCLUSIV | Conor McGregor l-a lăsat cu gura căscată pe puştiul-minune din România: „Rămâi concentrat, cerul este limita!”
Fotbal • 14 iul., 16:39
Un moldovean e omul din spatele lui McGregor. Doctor Pain îl transformă într-o maşină de luptă pe starul din cuşcă. Detalii la ştirile AntenaSport, la 19.55!
Connor McGregor, după un meci
FIGHT • 7 iun., 7:06
Connor McGregor se retrage la 31 de ani: "Ce cursă a mai fost"
Close