Închide meniul

Un superstar din echipa lui McGregor luptă pe 19 noiembrie, în România, în gala iFight HEROES, la Antena 1

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 8 noiembrie 2021, 13:54

Un superstar din echipa lui McGregor luptă pe 19 noiembrie, în România, în gala iFight HEROES, la Antena 1

Un superstar din echipa lui McGregor luptă în gala iFight HEROES, pe 19 noiembrie, în direct la Antena1 de la ora 23:00.

McGregor Facebook

Un superstar din echipa lui McGregor își face debutul la profesioniști chiar într-o gală din România. Lee Hammond este campion mondial de MMA, la amatori, în cadrul federației IMMAF, și vicecampion european în aceeași versiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lee are peste 20 de lupte la amatori și este clasat pe locul 1 în lume la categoria sa de greutate. Acesta va debuta la profesioniști în gala iFight HEROES ce va avea loc pe 19 noiembrie, pe Antena1.

Un superstar din echipa lui McGregor, la București!

Lee Hammond face parte din echipa celebrului Conor McGregor. Acesta se antrenează împreună cu McGregor de când era adolescent, crescând practic sub aripa acestuia la sala SBG Dublin.

Lee va lupta în gala de pe 19 noiembrie cu Ionuț Broștic, unul dintre cei mai buni români la categoria ușoară. Acesta are patru meciuri la profesioniști și toate câștigate, trei dintre ele înainte de limită. Meciul va fi co main event în gala iFight HEROES de pe 19 noiembrie, eveniment în care, în meciul principal, Ion Pascu va lupta pentru titlul HEROES împotriva ucraineanului Maxim Soroka.

Atât Pascu cât și Lee au fost în pregătire cu Conor McGregor pentru ultimul meci al acestuia, din vara acestui an. Cei trei s-au antrenat alături de restul echipei atât în Dubai cât și în Los Angeles și Las Vegas înainte de lupta irlandezului cu americanul Dustin Poirier.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și