Închide meniul

Următorul șoc în box după Fury vs Ngannou. Ce meci uriaș se pregătește în 2024

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 30 octombrie 2023, 12:26

Următorul șoc în box după Fury vs Ngannou. Ce meci uriaș se pregătește în 2024

Profimedia

Următorul șoc în box după Fury vs Ngannou. Ce meci uriaș se pregătește în 2024

Următorul șoc în box după Fury vs Ngannou? Un meci uriaș se pregătește în 2024. Lupta ar urma să aibă loc în vară sau cel târziu în toamna anului viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de box dintre Tyson Fury și Francis Ngannou a făcut valuri în lumea sportului de contact. Nimeni nu se aștepta ca Ngannou să fie atât de aproape să îl bată pe Fury, campionul neînvins la categoria grea în box.

Performanța camerunezului și succesul evenimentului au lansat mai multe variante de meciuri șoc pentru anul viitor. Bineînțeles, tot la arabi, cei care au cheltuit aproape jumătate de miliard de dolari cu acest eveniment.

Următorul șoc în box după Fury vs Ngannou

Imediat după eveniment au apărut mai multe variante de meciuri de box ce vor atrage atenția în 2024. Cel mai anticipat este cel dintre Conor McGregor și Manny Pacquiao. Cei doi au fost văzuți la Riyad, la lupta dintre Fury și Ngannou.

Conor a fost deja implicat într-un astfel de meci. Irlandezul a luptat cu Floyd Mayweather în 2017, atunci când, chiar dacă a fost făcut TKO, a încasat peste 100 de milioane de dolari. Pacquiao de partea cealaltă, s-a retras din box în 2021, după o carieră extraordinară.

Reclamă

Pacquiao a cochetat mereu cu o revenire în ring. Chiar dacă nu mai este la nivelul de acum 10 ani, când domina boxul alături de Mayweather, Pacquiao este în continuare un nume mare, care ar putea atrage multă publicitate. Mai ales pus în antiteză cu controversatul irlandez Conor McGregor.

Acesta din urmă va reveni în MMA la începutul lui 2024, după care va începe, cel mai probabil, atât antrenamentele specifice de box cât și promovarea meciului cu Pacquiao.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și