Închide meniul

Vedeta care și-a făcut un tatuaj pe față pentru a trece peste ultima dezamăgire!

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2023, 12:29

Reclamă
Vedeta care și-a făcut un tatuaj pe față pentru a trece peste ultima dezamăgire!

Adesanya iG

Vedeta care și-a făcut un tatuaj pe față a declarat că vrea să renască după evenimentele prin care a trecut la finalul anului trecut.

Vedeta care și-a făcut un tatuaj pe față a declarat că vrea să renască după evenimentele prin care a trecut la finalul anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Israel Adesanya este unul dintre cei mai mari luptători de MMA din lume. Acesta a suferit un șoc la finalul anului trecut, când a fost făcut KO d Alex Perreira. Brazilianul l-a prins pe Adesanya chiar în ultima rundă și i-a luat titlul de campion în UFC. Adesanya a trecut prin momente grele. Acesta încearcă să își revină după înfrângere.

O persoană foarte spirituală, Adesanya este neo-zeelandez dar cu origini africane. Acesta s-a regăsit în … cerneală.

Vedeta care și-a făcut un tatuaj pe față explică ce semnificație are!

La 2 luni de la momentul dificil, Adesanya a decis să se tatueze. Acesta și-a desenat mai multe tatuaje pe față și pe gât. Cel mai vizibil este tatuajul de deasupra ochiului stâng.

Acolo, Izzy și-a desenat cuvântul ”dragon” în arabă. ”Pentru a renaște trebuie să uiți de versiunea ta mai veche”, a spus luptătorul. Acesta și-a mai tatuat niște pene sub ochiul drept și pe Montu, zeul războiului în mitologia egipteană, pe gât.

Reclamă

Mesajul transmis de Adesanya este unul clar. Acesta vrea să își ia revanșa în fața rivalului său Perreira. Acesta din urmă l-a făcut KO în ultimul meci și l-a mai bătut o dată în trecut și pe reguli de kickboxing, tot prin KO.

Deși nu s-a anunțat oficial, un meci revanșă între ei va avea loc cu siguranță undeva la mijlocul anului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și